پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

پرتقال منبع مفیدی از ویتامین ث و کلسیم

0

در این بخش از سایت زیگیل برای شما از خواص بی نظیر و فو العاده میوه ی پرتقال صحبت می کنیم.. بساری از افراد در طول روز از این میوه به مقدار زیادی استفاده می کنند اما از خواص و یا ضرر های این میوه در هنگام زیاده روی در آن خبر ندارند ،، برای کسب اطلاعات بیشتر از این خواص و ضرر ها با ما در ادامه ی این مطلب همراه باشید :

 

 

خواص بی نظیر میوه پرتقال چیست :

 

برخی از خواص کمتر شنیده شده ی این میوه : برای معالجه بی خوابی میتوان ۳۰ گرم برگ خشک پرتقال را در یک لیتر آب جوش، به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم کنید و پس از صاف کردن و شیرین نمودن آن با عسل یا شکر به هنگام خواب یک فنجان از آن بخورید و بخوابید.

 

 

دم کرده گل پرتقال برای معالجه قولنج به ویژه قولنج هایی که منشاء عصبی دارد بسیار مفید است.

 

 

بدین منظور باید یک لیتر آب جوش را روی ۲۰ تا ۴۰ گرم گل پرتقال خشک بریزید تا ۲۰ دقیقه دم بکشد و پس از آن صاف کنید و شیرین نمایید هر روز ۲ تا ۳ فنجان از آن را بخورید.

 

 

از گل این میوه یک نوع عطر بسیار عالی درست می کنند. دم کرده گل این میوه با بهار نارنج، به هضم غذا کمک می کند و انواع تشنج و دل دردها مصرف می شود. در تهیه سالاد، کمپوت و غیره از آن استفاده می کنند.

 

 

ترشی میوه ها مخصوصاً جوهر لیمو و پرتقال کلسیم بدن را زیاد می کند، زیرا این میوه دارای مقدار زیادی کلسیم است که مانند کلسیم شیر قابل جذب است. پرتقال بهترین محرک برای افزایش اشتها است، به همین دلیل سعی کنید آن را قبل از غذا میل کنید.

 

 

پرتقال میوه ای است که گذشته از خوش طعم و لذیذ بودن به علت داشتن اسانس های مختلف، محرک شیمیایی و روانی برای ترشحات دستگاه گوارش است و در پردههای آن نیز آب، فسفر، پتاسیم و منیزیم وجود دارد و به این خاطر می تواند حالت اسیدی خون را برطرف و سموم بدن را نیز دفع کند.

 

 

درخت این میوه ظاهری شبیه به درخت نارنج دارد، با این تفاوت که برکهای ان منتهی به دمبرگی است که برخلاف درخت نارنج بالهای کم عرض تر آن را فرا میگیرد، به طوری که این خود وسیله تشخیص آن از درخت دیگر است، همچنین بهار آن بوی ضعیف تر دارد و میوه اش نیز دارای طعم شیرین و کمی ترش است.

 

 

مضرات میوه پرتقال چیست :

 

 

در این میوه موادی از نوع آلکالوئیدها وجود دارد که در بیماران مبتلا به نارسایی کبد ایجاد حساسیت و ناراحتی می نماید، بنابراین این گونه اشخاصی باید در مصرف این میوه احتیاط کنند.

 

 

خوردن پرتقال به همراه ماهی شور و یا گوشت موجب سوء هاضمه میگردد.

 

 

اسانس پرتقال به آسانی فاسد میگردد و بوی ناپسند، طعم تند و سوزاننده به خود میگیرد، به این علت همیشه باید اسانس پرتقال را به طور تازه مصرف نمود و در جای خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کرد.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

آسان دنت فورکافی رایان درمان نرم افزار مطب برفانک کافه داران خرید رپورتاژ خرید بک لینک