انجیر انرژی بدن شما را تامین میکند

در این مطلب از سایت زیگیل از خاص میوه انجیر برای شما صحبت میکنیم..با ما همراه باشید :

 

 

خواص میوه انجیر :

انجیر میوه ای است شیرین و گوشت دار، که درون ان پر از دانههای بسیار ریز است و پس از رسیدن شیرین و زردرنگ و یا سیاه رنگ می شود.

 

میوه انجیر، نیرو بخشی، خوش طعم، مولد انرژی و فربه کننده است و مواد لازم برای سوخت و ساز بدن را در خود جمع نموده است. این میوه به علت داشتن گوگرد موجب زیاد شدن موها شده و از ریزشی آنها نیز جلوگیری می کند. این میوه تازه دارای ویتامین های( ا – ب – ث )و عناصر معدنی نظیر؛ اهن، فسفر، پتاسیم، منگنز، برم، گوگرد، آهک و مقدار کمی ارسنیک می باشد و بر این اساسی جزو خوراکی های بسیار مفید محسوب می شود.

 

 

انجیر خشک دارای ۵۰ درصد شکر، ۳ درصد پروتئین و همچنین مواد مفید دیگر است، طبق تحقیقاتی که به عمل آمده است انجیر دارای ارزش غذایی بیشتری نسبت به نان میباشد، زیرا در هر ۲۵۰ گرم انجیر خشک در حدود ۱۴۷۵ کالری انرژی وجود دارد، همچنین مقدار آهن، سدیم و سولفور آن بسیار بیشتر از اهن، سولفور و سدیم موجود در گندم و حتی شیر میباشد

 

به همین دلیل خوردن آن هم برای افرادی که کارهای فکری دارند و هم اشخاصی که در کارهای بدنی و عملی فعالیت دارند توصیه شده است، چون هم تقویت کننده است و هم مغذی، این میوه به آسانی هضم می شود و اگر آن را قبل از غذا میل کنید مجاری دستگاه گوارش را باز، اشتها را تحریک و محیط را برای هضم غذا و دفع و تخلیه کامل شکم آماده می سازد.

 

قهوه انجیر که از انجیر خشک به دست می اید برای درمان سیاه سرفه، ذات الریه و سینه دردهای کهنه اثر نافع دارد. دانه های میوه انجیر معده و روده ها را جارو و فضولات بدن را دفع می کند.

 

این میوه برای آن هایی که قند خونشان پایین می آید و یک دفعه احساس ضعف می کنند مناسب است، زیرا قند آن به سرعت در روده جذب می شود. در زمستان برای گرم شدن و جلوگیری از سرماخوردگی می توانید از شربت انجیر و یا دم کرده آن با گل نسترن استفاده کنید.

 

مربا و کمپوت این میوه بهترین غذا برای مبتلایان به یبوست بوده و همچنین از میوه انجیر شیرینی به دست می آید که سینه و معده را نرم کرده و مزمزه آن لثه ها را محکم و غرغره آن سینه و گلو را نرم و دردهای کهنه را معالجه می کند.

 

انجیر بهترین خوراک برای افرادی است که می خواهند چاق شوند به خصوص اگر ۴۰ روز ناشتا از آن را با کمی انیسون میل نمایند.

 

میوه تازه انجیر حرارت و تشنگی را تسکین داده، کبد را تقویت و ورم طحال را فرو می نشاند و به علاوه موجب زیاد شدن عرق و در نتیجه دفع سموم و چربی اضافی بادن به وسیله عراقی می شود.

 

خوردن این میوه با گردو مقاومت بدن را در مقابل سموم افزایش می دهد، تناول آن با پسته و بادام نیز موجب تقویت نیروی حافظه و قدرت تفکر می شود.

Leave A Reply

Your email address will not be published.