پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

طرز تهیه فسنجان با گوشت برای ۶ نفر

0

خورشت فسنجان یکی از خورشت های خوشمزه ایرانی است که اکثرا به ان علاقه دارند و در طعم های مختلف شیرین ، ملس ، ترش و … سرو می شود. در این بخش از مجله اینترنتی زیگیل طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی را برای شما بیان می کنیم. امیدواریم از مطالعه این بخش بهره کافی را ببرید.

طرز تهیه فسنجان با گوشت برای ۶ نفر

مواد لازم برای طرز تهیه فسنجان با گوشت

گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم

گردوی چرخ کرده ۵۰۰ گرم

رب انار ۲ پیمانه

نمک و زرچوبه به میزان لازم

زعفران و دارچین به میزان لازم

پیاز ۱عدد

شکر در صورت تمایل

طرز تهیه فسنجان با گوشت برای ۶ نفر

طرز تهیه فسنجان با کوفته قلقلی

به گزارش مجله اینترنتی زیگیل ، برای تهیه خورشت فسنجان ابتدا باید گوشت را چرخ کرده و سپس آن را با کمی نمک و زرد چوبه و پیاز رنده شده حسابی ورز بدهید. وقتی خوب حالت گرفت و مواد با هم ترکیب شدند باید ان را  به صورت کوفته های ریز گلوله گلوله کنید.

در مرحله بعدی از طرز تهیه فسنجان باید این گوشت ها را در روغن سرخ کنید. وقتی گوشتها کاملاً سرخ شدند، گوشت ها را در ظرفی جداگانه قرار دهید.

طرز تهیه فسنجان با گوشت برای ۶ نفر

در این مرحله از آموزش خورشت فسنجان باید گردوی چرخ کرده را کمی در روغن تفت بدهید تا رنگ آن یک درجه تیره شود. سپس روی آن ۱ پیمانه آب بریزید و اجازه دهید بپزد. گردو کم کم از خودش روغن میدهد و روغن ها رو می ایند.

برای تهیه خورش فسنجان بعد از انجام مراحل قبل رب انار را اضافه کنید. آنگاه ۴۰ دقیقه گوشت ها را به گردو اضافه کنید.

در بخش بعدی رب انار را داخل خورشت ریخته و بگذارید با گوشت و گردو چند قل بزند و حسابی جا بیفتد.

سپس بعد از ۱۰ دقیقه کمی از آن چشیده و بنا به ذائقه خود، میزان ترشی آن را تنظیم بکنید. اگر بیش از حد ترش بود، کمی شکر به آن اضافه کنید تا طعم دلخواه شما بدست اید.

خب در این بخش هم باید مقداری زعفران و دارچین به خورشت اضافه کنید و صبر کنید تا خورشت با حرارت ملایم بپزد . خورشت فسنجان شما حسابی باید جا بیفتد.

وقتی که خورشت جا افتاد و روغن روی ظرف جمع شد خورشت تان اماده است. میتواند ان را در کنار برنج میل کنید.

نکات اضافی درباره طرز تهیه فسنجان

فسنجان با کوفته قلقلی یکی از دسته های خورشت است که باید با برنج سرو شود.

زمان آماده کردن مواد اولیه خورشت فسنجان حدودا ۲۰ دقیقه است.

همچنین زمان پخت این خورشت در حدود ۴ ساعت است.

فسنجان با کوفته قلقلی را می توانید در وعده نهار – شام  میل کنید.

همچنین برای سحرهای ماه رمضان غذای مناسبی است.

این مواد برای ۶ نفر کافیست و در صورتی که برای تعداد بیشتر میخواهید تهیه کنید باید مقدار را به نسبت مناسب افزایش دهید.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این قسمت از مجله اینترنتی زیگیل درباره طرز تهیه فسنجان تقدیمتان کردیم خوشتان امده باشد. البته خورشت فسنجان با گوشت مرغ هم تهیه می شود که بسیار خوشمزه است. این خورشت برای پذیرایی از مهمان عالیست.

اگر شما کدبانوی عزیز درباره ترفندهای تهیه فسنجان نکاتی را میدانید لطفا در بخش نظرات بیان کنید تا دیگران از ان استفاده کنند.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

آسان دنت فورکافی رایان درمان نرم افزار مطب برفانک کافه داران خرید رپورتاژ خرید بک لینک مسواک بین دندانی ارتودنسی متخصص ارتوپدی زانو دکتر مهدی شهرستانی دکتر حمید روشندل متخصص ارتوپد فیزیوتراپی تهران بهترین متخصص ایمپلنت در تهران دکتر مهرداد فتحیان ارتودنسی ارتودنسی نامرئی در تهران دکتر سامان فلاحی متخصص ایمپلنت فیزیوتراپی پیشرفته شمیم متخصص پروستات