پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

انواع دمنوش ها و انواع دمکرده های گیاهی

0

دمنوش های گیاهی و انواع دمکرده خواص زیادی برای بدن دارند. این دمنوش ها علاوه بر خاصیت ادرار اوری و ارام بخشی هر کدام برای درمان بیماری خاصی مفید هستند. شما با داشتن دمنوش های مختلف در منزل درواقع یک داروخانه خانگی دارید.

چای زنجبیل از انواع دمنوش ها و انواع دمکرده های گیاهی

به گزارش مجله اینترنتی زیگیل یکی از انواع دمنوش ها چای زنجبیل است که طبیعت گرم و خشک دارد.

خواص:تقویت:حافظه،قوه باه،جهاز هاضمه،معده،قوای رییسه بدن؛خونساز،تنظیم ادرار،خلط آور،ملین،درمان اسهال ساده و خونی،مانع بروز سرطان،کاهش چربی خون،بالا بردن فشار خون،مفید برای قطع حیض؛ضد:ضعف اعصاب،رطوبت مزاج،بلغم،درد مفاصل،بیماری های مفصلی،کمر درد،مسمومیت غذایی،سرفه،تهوع و آشفتگی در مسافرت و انعقاد خون

هشدار:زیاده روی در مصرف باعث فشار خون و ضعف نیروی جنسی است.

طرز تهیه:نصف قاشق چای خوری زنجبیل(بسته به ذائقه خود)در یک لیوان آب جوش ریخته و در ظرف را گذاشته تا حدود ده دقیقه بماند سپس با کمی عسل مخلوط کرده،میل نمایید.

انواع دمنوش ها و انواع دمکرده های گیاهی

چای زعفران از انواع دمنوش ها و انواع دمکرده های گیاهی

یکی از انواع دمنوش ها چای زعفران است که طبیعت گرم  دارد.

خواص:منضج و مصلح عفونت بلغمی،محرک نیروی جنسی و قوای مفزی،مفرح،نشاط آور،خنده آور،ادرار آور،خلط آور،آرامبخش،مقوی کبد و جهاز تنفسی،آشامیدن یک مثقال آن جهت تسریع در زایمان،تسکین آسم و سیاه سرفه،ضد:سرفه،حساسیت و کرم خوردگی دندان

چای نعنا  از انواع دمنوش ها و انواع دمکرده های گیاهی

یکی از انواع دمنوش ها چای نعناع است که طبیعت گرم  دارد.

خواص:لطیف کننده خون،مفرح و مقوی قلب،مسکن ناراحتی های گوارشی،کمک به هضم غذا،مقوی اعصاب معده،بادشکن،اشتهاآور،دفع صفرا،پاکسازی و تقویت کبد و طحال،برای سرما خوردگی و بیماری های حلق و گلو(از پونه قوی تر است)ضد:نفخ،سکسکه،تهوع،اسهال،دل پیچه،بواسیر،دردشکم،تب

طرز تهیه:یک قاشق غذاخوری + سه لیوان آب جوش با شعله غیر مستقیم دم بکشد.م دم بکشد.

 چای گل گاوزبان و سنبل الطیب از انواع دمنوش ها و انواع دمکرده های گیاهی

یکی از انواع دمنوش ها چای گل گاو زبان و سنبل الطیب است که طبیعت گرم و تر دارد.

خواص:خوابآور،آرامبخش اعصاب،پایین آورنده فشار خون،رفع خشونت نای،سینه،تنگی نفس،گلو درد،مقوی دماغ،معده و کبد سرد،افزایش ترشح ادرار،ضد سردرد های عصبی،درد کلیه،قولنج،اسپاسم،تشنج،صرع،سودا،صفرا،وسواس و سنگ کلیه

طرز تهیه: دو قاشق غذاخوری(یک مشت)گل گاو زبان + یک قاشق غذا خوری(یک مشت کوچک)سنبل الطیب + دو لیوان آب جوش + نبات،نیم ساعت دم بکشد تا به رنگ قرمز آلبالویی در آید.

انواع دمنوش ها و انواع دمکرده های گیاهی

چای زیر فون از انواع دمنوش ها و انواع دمکرده های گیاهی

یکی از انواع دمنوش ها چای زیر فون است که طبیعت گرم دارد.

خواص:آرام بخش،ضد ناراحتی های عصبی،تشنج،میگرن های مزمن،بی خوابی،سردرد،بیماری های ریوی،زکام،غلظت خون،استفراغ،رماتیسم،آرتروز،نقرس،سیاتیک

مصرف زیاد موجب پایین آمدن فشار خون خواهد شد.

هشدار:برای خانم های باردار ممنوع است.

طرز تهیه:یک مشت زیرفون + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم ده دقیقه بجوشد سپس با شعله غیر مستقیم به مدت طولانی دم بکشد تا خوب رنگ بیندازد.

بیشتر بدانید : راز خوشمزه شدن باقلا پلو چیست ؟

چای بادرنجبویه از انواع دمنوش ها و انواع دمکرده های گیاهی

یکی از انواع دمنوش ها چای بادرنجبویه است که طبیعت بسیار گرم  دارد.

خواص:مقوی قلب واعصاب،خونساز،تقویت کننده سلولهای مغز،فوق العاده آرامبخش،محرک معده،خواب آور،نشاط آور،ضد صدای گوش،تشنج،اسپاسم،بیماری های کلیوی،بوی بد دهان و خواب های وحشتناک(چای مورد علاقه حضرت علی علیه السلام)

طرز تهیه:یک مشت کوچک بادرنج بویه + دو لیوان آب سرد روی شعله مستقیم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد سپس با شعله غیر مستقیم خوب دم بکشد.

 چای به لیمو و زیرفون از انواع دمنوش ها و انواع دمکرده های گیاهی

یکی از انواع دمنوش ها چای به لیمو و زیرفون است که طبیعت گرم دارد.

خواص:آرامبخش،کاهش دهنده فشار خون،تقویت حافظه،و معده،خاب آور در شب،تب بر،شستشو دهنده کلیه،ضد سرماخوردگی،تشنج،نقرس،رماتیسم،سردرد،و سرگیجه،ناراحتی های عصبی،میگرن،غلظت خون،آسم،اسهال،سینوزیت،صدای گوش و خستگی بدن

طرز تهیه:یک مشت بزرگ زیرفون + یک مشت کوچک به لیمو + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم و ملایم،حدود یک ساعت بجوشد،سپس با شعله غیر مستقیم دم بکشد.

چای دارچین از انواع دمنوش ها و انواع دمکرده های گیاهی

یکی از انواع دمنوش ها چای دارچین است که طبیعت گرم دارد.

خواص:ادرارآور،مفرح،محرک اعصاب،تقویت معده،کبد،قوه باه،قلب وعروق؛کاهش درد کمر و مفاصل،تسریع جریان خون،نیرو بخش،باز کننده انسداد مجاری،پاک کردن سینه و حنجره،بالا بردن فشار خون،ضد:اخلاط رطوبتی،پا درد های رطوبتی،سرفه های رطوبتی،دلهره،بوی بد دهان،دردهای استخوانی،دیابت،سردی بدن

هشدار:برای زنان باردار مضر است.

طرز تهیه:چند عدد چوب دارچین + دو لیوان آب سرد با شعله مستقیم آرام جوش آورده سپس با شعله غیر مستقیم دو الی سه ساعت دم بکشد تا به رنگ آلبالویی درآید.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از زیگیل درباره برخی از انواع دمنوش ها تقدیمتان کردیم بهره مند شده باشید.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.