طرز تهیه مربای هویج خوشرنگ و مواد لازم

مربای هویج یکی از مرباهای خوشمزه است که اکثرا طعم ان را دوست دارند. مواد اصلی این مربا هویج و شکر است. طرز خرد کردن ان هم چندین روش دارد که شما به سلیقه خودتان می توانید ان را انتخاب کنید. حتی برای عصرانه هم میتوانید این مربای خوشمزه را میل کنید.

طرز تهیه مربای هویج خوشرنگ

مواد لازم برای تهیه مربای هویج

هویج یک کیلوگرم

شکر یک کیلوگرم

گلاب نیم استکان

خلال بادام و پسته ۴ قاشق غذا خوری

آب لیمو سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای هویج

به گزارش زیگیل برای تهیه مربای هویج  اول از همه باید هویج ها را حسابی ضدعفونی کرده و بشویید. سپس ان را خرد کنید.

مدل خرد کردن به شما مربوط می شود. برخی ان را خلال میکنند. برخی به صورت مربع با سایز دلخواه در می اورند و برخی ان را حلقه حلقه میکنند. همچنین بسیاری کلا هویج را رنده میکنند.

همچنین میتوانید مانند شکل مربای هویج گل رزی در بیاورید. برای اینکار کافیست هویج را به صورت ورقه های خیلی خیلی نازک بریده و یک ساعت در اب نمک بگذارید. سپس ان را دو بار لوله کرده و در ادامه یک ساعت یک سانت ان را بپیچانید تا جهتش عوض شود.

در مرحله بعدی از طرز تهیه مربای هویج هویج ها را به هر شکلی که خرد کردید در ظرف گذاشته و شکر و ۴ لیوان اب را به ان بیفزایید. اکنون زیر شعله را زیاد کنید تا جوش اید. اگر در اوایل کار کفهای مربا  روی ظرفتان امد ان را با قاشق بگیرید. وقتی چند جوش خورد خلال بادام و پسته را  هم اضافه کنید و صبر کنید تا مربا غلیظ شود .

وقتیکه شربت ان بقول معروف قوام امد ، اب لیمو و گلاب را به ان اضافه کنید و بعد از چند جوش زیر گاز را خاموش کنید .

حتما قبل از ساخت و تهیه مربا قاشق و ظرف مورد استفاده را خوب بشویید. چون باعث می شود مربا کپک بزند.

قوام امدن مربای هویج

برای اینکه بفهمیم مربا قوام امده یا خیر کافیست یک قاشق از شربت مربا را بردارید وقتی سرد شد قاشق را کج کنید اگر شربت سریع روی زمین نریخت یعنی قوام امده است.

طرز تهیه مربای هویج خوشرنگ

اگر مربا  قوام نیامده باشد یا شکرش کم باشد یا حسابی نپخته باشد ممکن است مربایتان کپک بزند. اگر مربا زیاد بجوشد یا شیرینی اش زیاد باشد ممکن است شکرک بزند. برای رفع شکرک کمی اب جوش و ابلیمو به مربا اضافه کیند و اجازه بدهید چند جوش بخورد.

زنگ تفریح : طرز تهیه شیرینی زبان خانگی خوشمزه

دلیل کپک زدن مربای هویج

شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد.

دلیل شکرک زدن مربای هویج

این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از مجله اینترنتی زیگیل درباره طرز تهیه مربای هویج تقدیمتان کردیم بهره مند شده باشید.

Leave A Reply

Your email address will not be published.