سه شنبه 7 مرداد 1393

مجله اینترنتی زیگیل

جدیدترین مطالب

آرشیو آخرین بروزرسانی : حدود ۵ ساعت پیش

مواد تشکیل دهنده :

زعفران دم کرده : 1 پیمانه

قیصی : 5 عدد

ورقه ژلاتین : 4 برگ

شیر : نیم لیتر

خلال پسته : 2 قاشق غذا خوری

پوست لیمو : 1 قاشق مربا خوری

خلال بادام : 2 قاشق غذا خوری

شکر : 2 الی 3 قاشق غذا خوری

پودر نارگیل : 1 الی 2 قاشق غذا خوری

دنت زعفرانی : 4 عدد

ظرز تهیه :

_ اول نیم لیتر شیر را داخل ظرفی ریخته

_ بعد 1 پیمانه زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنیم

_ سپس 4 تا دنت زعفرانی را اضافه می کنیم و بعد آنها را هم می زنیم و وقتی که به خوبی مخلوط و یک دست شد ، آن را داخل ظرف دیگری ریخته و روی حرارت قرار می دهیم .

_ بعد مقداری از خلال پسته و بادام را کوبیده و بعد داخل ظرف می ریزیم .

_ حالا پوست لیمو را رنده کرده و به محتویات ظرف خود اضافه می کنیم .

_ بعد از این ، ورق های ژلاتین را به ظرف اضافه می کنیم و بعد پودر نارگیل را نیز اضافه کرده و بعد هم قیصی را به صورت برش های کوچک درآورده و به محتویات ظرف اضافه می کنیم . و خوب هم می زنیم تا ته نگیرد .

_ ته ظرف هایی که آماده کرده اید کمی شکر ( قهوه ای یا سفید ) بریزید ( برای زیبا شدن تصویر ته دسر )

_ محتویات ظرف روی حرارت شما شروع به حباب دادن می کند که نشانگر این است که ورق های ژلاتین خوب حل شده و ته نگرفته است .

_ حالا مایع داخل ظرف را به داخل ظرف های آماده کرده می ریزیم و بعد صبر می کنیم تا بخار آن برود و بعد آن را به مدت یک ساعت و نیم الی 2 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم .

_ حالا در این مرحله از کار ، ما یک دسر مدرن را به یک آشپزی ایرانی تبدیل کرده ایم و با بقیه خلال های بادام و پسته روی دسرهای خود را تزئین کنید .

_ نکته : برای درست کردن پاناکوتا با بافت عالی ، حتماً باید از دنت استفاده نمائید .

گردآوری: مجله اینترنتی زیگیل

منبع : دنت

اشتراک در بالاترین اشتراک در فیسبوک اشتراک در توییتر اشتراک در کلوب اشتراک در دنباله
به علت برخی تفییرات در بخش نظرات، این بخش موقتا غیر فعال می باشد

مطالب پیشنهادی

مطالب برگزیده

بستن تبلیغات