پنجشنبه 4 ارديبهشت 1393

مجله اینترنتی زیگیل

پر بازدیدترین هفته

جدیدترین مطالب

آرشیو آخرین بروزرسانی : حدود ۹ دقیقه پیش

مواد تشکیل دهنده :

زعفران دم کرده : 1 پیمانه

قیصی : 5 عدد

ورقه ژلاتین : 4 برگ

شیر : نیم لیتر

خلال پسته : 2 قاشق غذا خوری

پوست لیمو : 1 قاشق مربا خوری

خلال بادام : 2 قاشق غذا خوری

شکر : 2 الی 3 قاشق غذا خوری

پودر نارگیل : 1 الی 2 قاشق غذا خوری

دنت زعفرانی : 4 عدد

ظرز تهیه :

_ اول نیم لیتر شیر را داخل ظرفی ریخته

_ بعد 1 پیمانه زعفران دم کرده را به آن اضافه می کنیم

_ سپس 4 تا دنت زعفرانی را اضافه می کنیم و بعد آنها را هم می زنیم و وقتی که به خوبی مخلوط و یک دست شد ، آن را داخل ظرف دیگری ریخته و روی حرارت قرار می دهیم .

_ بعد مقداری از خلال پسته و بادام را کوبیده و بعد داخل ظرف می ریزیم .

_ حالا پوست لیمو را رنده کرده و به محتویات ظرف خود اضافه می کنیم .

_ بعد از این ، ورق های ژلاتین را به ظرف اضافه می کنیم و بعد پودر نارگیل را نیز اضافه کرده و بعد هم قیصی را به صورت برش های کوچک درآورده و به محتویات ظرف اضافه می کنیم . و خوب هم می زنیم تا ته نگیرد .

_ ته ظرف هایی که آماده کرده اید کمی شکر ( قهوه ای یا سفید ) بریزید ( برای زیبا شدن تصویر ته دسر )

_ محتویات ظرف روی حرارت شما شروع به حباب دادن می کند که نشانگر این است که ورق های ژلاتین خوب حل شده و ته نگرفته است .

_ حالا مایع داخل ظرف را به داخل ظرف های آماده کرده می ریزیم و بعد صبر می کنیم تا بخار آن برود و بعد آن را به مدت یک ساعت و نیم الی 2 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم .

_ حالا در این مرحله از کار ، ما یک دسر مدرن را به یک آشپزی ایرانی تبدیل کرده ایم و با بقیه خلال های بادام و پسته روی دسرهای خود را تزئین کنید .

_ نکته : برای درست کردن پاناکوتا با بافت عالی ، حتماً باید از دنت استفاده نمائید .

گردآوری: مجله اینترنتی زیگیل

منبع : دنت

اشتراک در بالاترین اشتراک در فیسبوک اشتراک در توییتر اشتراک در کلوب اشتراک در دنباله

ارسال نظر

در صورتی که ایمیل خود را وارد کنید و نقل قولی به نظر شما داده شود از طریق ایمیل به شما اطلاع داده می شود.
نام و نام خانوادگی : *
پست الکترونیک :
متن پیام : *
کد امنیتی : *

مطالب پیشنهادی

مطالب برگزیده