پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

نان جو چه خواصی دارد و چرا انبیا هم از نان جو استفاده میکردند ؟

0

نان جو، غذای پیامبران الهی در این مطلب از مجله اینترنتی زیگیل درباره خواص نان جو صحبت میکنیم.

 

جو غله ای است که پوسته آن ۲۴ تا ۴۵ درصد وزن دانه را تشکیل میدهد و به  صورت ارد مصرف می شود. دارای مقدار قابل توجهی فیبر است.

 

صدگرم آن دارای کیلو کالری، ۱۲ گرم پروتئین، ۵گرم چربی، ۶/۵ گرم قند، ۲۰۰ میلی گرم گوگرد،

 

۴۰۰ میلیگرم فسفر، ۴۳۰ میلی گرم پتاسیم، ۱۳۰ میلیگرم منیزیم، ۵۰ میلی گرم کلسیم،

نان جو

۳ میلی گرم اهن، ۲ گرم سلولز و ویتامین های B است و جذب کلسیم را محدود میکند.

 

سبوس جو «سلولز» بیشتری دارد، لذا بعضی از یبوست ها با خوردن نان جو بر طرف می شود،

 

ولی نباید در خوردن آن افراط کرد، بلکه باید آن را نرم نمود و سبوس های درشت ان را گرفت تا تولید اسهال ننماید.

 

روستایی هایی که نان جو میخورند، دیرتر پیر می شوند، موی سر آنها نمیریزد، جو و سبوس آن یکی از بهترین درمان «کلسترول» میباشد.

 

محمد زکریای رازی، طبیب بزرگ اسلامی اینگونه درباره نان جو بیان نموده است:

 

نان جو به رنگ بدن، تر و تازگی میبخشد، ولی مزاج راسرد می کند و باید با یک مادهٔ غذایی مانند خرما یا عسل که طبع گرم دارند مصرف شود.

 

جو غذایی نیرومند کننده ای است، به همین جهت به گلادیاتورهای قدیم که جو زیاد مصرف میکردند،پهلوانان جوخوار میگفتند.

نان جو

جو مانع ساخت کلسترول زیاد توسط کبد می شود.

 

مصرف جو برای درمان بیماران مبتلا به چربی خون اثرهای شگفت انگیزی دارد.

 

جو همچنین به دلیل وفور الیاف طبیعی در آن، اثرهای معجزه آسایی در پایین اوردن قند خون دارد.

 

این مادهٔ غذایی از قدیم در «چین» به عنوان یکی داروی مؤثر برای پایین آوردن چربی و قند خون، تجویز می شده است.

 

پیامبر اسلام و تمامی انبیاء الهی از نان جو استفاده می کردند. لذا نان جو به نان پیامبر معروف گردید.

آنالیز نان و وضعیت گندم

 

بعضی از مواد غذایی که میخوریم، تصور می کنیم جزو غذاهای سالم هستند،

 

عملا مواد مقوی آنها پیش از قرار گرفتنشان داخل سفره های ما به گونه ای هدر رفته اند.

 

مواد معدنی اش از بین می روند و همچنین برنج به هنگامی که برای تبدیل شدن از صورت برنج قهوه ای به سفید پاک می شود.

 

بیشتر ویتامین ها، مواد معدنی و الیاف ان از بین میرود.

آسیابان و نانوایی ها چنین وانمود کرده اند، که آرد سفید بر آرد قهوه ای مزیت و برتری دارد.

 

با کمک ماشین، آرد بیخته و الک می شود، مواد حیاتی آن از میان میرود و آرد با دوام تر و نان آسان تر تهیه میشود.

 

اسیابان ها و نانوایی ها پول بیشتری به دست می آورند أما مصرف کنندگان، بی آن که توجه کنند، محصولی تهی از مواد مغذی مورد مصرف قرار می دهند.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

آسان دنت فورکافی رایان درمان نرم افزار مطب برفانک کافه داران خرید رپورتاژ خرید بک لینک