پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

فواید روغن زیتون و کانولا در درمان بیماری ها

0

مصرف روغن زیتون با سیر رنده شده بهترین دارو در درمان دردهای روماتیسمی، عضلانی و عصبی است.ما در مجله اینترنتی پارس وان در مورد فواید مصرف روغن زیتون و روغن کانولا در درمان بیماری ها را بیشتر توضیح خواهیم داد.

 

به گفته دانشمندان، زیتون سیاه و رسیده سرشار از چربی و حدود ۹۰ درصد حاوی فسفر، پتاسیم، گوگرد، منیزیوم، کلسیم، کلر، مس، آهن منگنز است.

 

محققان برای جلوگیری از ایجاد سنگ کیسه صفرا، مصرف روزانه یک قاشق روغن زیتون همراه با کمی آب لیمو یا یک عدد پرتقال را توصیه می کنند.

 

روغن زیتون

از روغن زیتون برای درمان هم استفاده کنیم.

 

شواهد پزشکی حاکی از آن است که مصرف روغن زیتون کاهش فشار خون و پیشگیری از بیماری هایی مانند بیماری های  مغزی و قلبی موثر می باشد.

 

خاصیت های روغن زیتون و احترام اسپانیایی ها به آن

 

رژیم غذایی مدیترانه ای که به غنی بودن، خوش ذائقه بودن و پرویتامین بودن مواد غذایی معروف و مشهور است،

 

معمولاً از سبزی تازه، ماهی و البته روغن زیتون تشکیل شده است.

 

یک ضرب المثل مشهور اسپانیایی میگوید روغن زیتون یک عامل سلامتی است.آمار هم مؤید این امر است.

 

بر اساس آمار اسپانیایی ها و هم نژادهای آنان دربخش جنوب اروپا بسیار کمتر از اروپایی های شمالی و تا سه برابر کمتر در معرض خطر بیماری های قلبی و سکته هستند.

 

به نظر بیشتر مردم اسپانیا و مسلماً دانشمندان علوم تغذیه، این سلامتی و شادابی بیشتر مرهون استفاده وافر و غنی از روغن زیتون است.

بر پایه تحقیقات جدید:

 

مصرف متناوب از روغن زیتون موجب ارتقاء و پیشرفت رشد استخوانی شده و در جلوگیری از سرطان سینه و راست روده کمک شایانی می کند.

 

همچنین مصرف روغن زیتون از بین برنده آلزایمر و تقویت ارگانهای بدن در برابر انواع و اقسام بیماری هاست.

 

روغن زیتون

 

 

روغن کانولا

 

یکی از نکاتی که همیشه برای رعایت یک رژیم غذایی سالم توصیه می شود:

 

کمترین استفاده از چربی ها و روغن های حیوانی است؛

 

چرا که این دسته از مواد غذایی به دلیل داشتن میزان بالایی از اسیدهای چرب اشباع شده به مرور زمان موجب انسداد عروق می شوند.

 

زمینه ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را فراهم می آورند.

 

در حالی که روغن های گیاهی چنین خصیصه ای ندارند.

 

امروزه ضرورت حفظ سلامت افراد، مصرف مواد غذایی با ریشه گیاهی را با اهمیت جلوه می دهد.

 

به همین منظور نوعی روغن خوراکی که سرشار از ویتامین E بوده و مخلوطی متعادل و ایده آل از اسیدهای چرب محسوب می شود نه تنها به افراد، بلکه حتی به کودکان زیر ۲ سال توصیه می شود.

 

کانولا، روغنی است که با برخورداری از مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب اشباع نشده نه تنها باعث افزایش کلسترول نمی شود بلکه :

 

میتواند در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی نیز مؤثر باشد.

 

کیفیت بسیار بالای روغن کانولا حتی باعث شده است مصرف آن در کشورهای اروپایی، آمریکا و ژاپن روز به روز افزایش، یابد.

کانولا به فرانسه رفته و کلزا نام گرفته است.

 

کلزا، گیاهی روغنی است که مقدار ماده مضر گلوکزینولیت در کنجاله و اسید اروسیک در روغن آن بالا است.

 

مصرف خوراکی ندارد و فقط برای جلا دادن وسایل چوبی همراه روغن برزک استفاده می شود.

روغن زیتون

کاهش دهنده کلسترول

 

روغن خوراکی کانولا سرشار از ویتامین E است.

 

میتوان گفت این روغن مخلوطی متعادل و ایده آل از اسیدهای چرب است.

 

اسید اولئیک 60 درصد اسیدهای روغن کانولا را تشکیل می دهد.

 

در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی تقریباً به اندازه اسید لینولئیک مؤثر است.

 

اسید لینولئیک نیز به عنوان اسید چرب ضروری شناخته شده است و ۲۰ درصد اسیدهای چرب روغن کانولا را تشکیل می دهد.

 

این روغن در درمان دردهای آرتروز مفید است و کلسترول ندارد.

 

نقطه جوش آن ۲۲۰ درجه سانتی گراد است که تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد حرارت، هیچ گونه پراکسیدی تولید و سوخته نمی شود.

 

همچنین تحقیقات جدید نشان می دهد:

 

کانولا حاوی امگا ۳ یعنی چربی معجزه آسایی است که در ماهی نیز وجود دارد.

 

یک لیتر از این روغن ۵ برابر روغن معمولی مصرف می شود یعنی ۵ بار مصرف مجدد، مشکلی برای بدن ایجاد نمی کند و تغییر رنگ
و بو نخواهد داشت.

 

مقاومت کانولا در برابر نور بسیار زیاد است و تغییر پروکسیدی آن در مقایسه با روغن های دیگر تقریباً صفر است.

 

از مزایای دیگر این روغن آن است که به علت داشتن لینولئیک بالا باعث رشد غشای مغز کودکان زیر ۲ سال می شود و رشد مطلوب را ایجاد می کند.

 

کنجاله کانولا، یکی از بهترین مواد اولیه تشکیل دهنده خوراک دام و طیور محسوب می شود؛

 

چراکه ترکیبات ضد تغذیه ای آن تا حد زیادی کاهش یافته،

 

و ترکیب اسیدهای آمینه به گونه ای است که به آن ارزش بیولوژیکی مطلوبی بخشیده و در تغذیه دام، طیور و آبزیان بخوبی قابل استفاده است.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

آسان دنت فورکافی رایان درمان نرم افزار مطب برفانک کافه داران خرید رپورتاژ خرید بک لینک مسواک بین دندانی ارتودنسی متخصص ارتوپدی زانو دکتر مهدی شهرستانی دکتر حمید روشندل متخصص ارتوپد فیزیوتراپی تهران بهترین متخصص ایمپلنت در تهران دکتر مهرداد فتحیان ارتودنسی ارتودنسی نامرئی در تهران دکتر سامان فلاحی متخصص ایمپلنت فیزیوتراپی پیشرفته شمیم متخصص پروستات