پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

رژیم غذایی متعادل چیست؟ و چه فوایدی دارد؟

0

برای تغذیه و ترمیم بدن به مقداری مواد پروتئینی، نشاسته ای و قندی، چربی نیازمندیم و آنها را به وسیلهٔ غذاهایی که روزانه میخوریم تامین می کنیم.در این مطلب از مجله زیگیل برایتان از رژیم غذایی متعادل می گوییم.

 

متاسفانه، در نتیجهٔ سوخت و ساز  مواد پروتئینی، نشاسته ای و قندی، چربی مقداری اسید در بدن تولید می شود که در بافتها باقی می ماند.

 

یعنی اگر کسی اغلب اوقات منحصراً از این چهار نوع مواد غذایی تغذیه کند (همانطور که امروزه تقریباً بیشتر مردم از نان سفید قند و شکر سفید، گوشت و سیب زمینی پخته تغذیه می کنند)،

 

پس از چندی دستگاههای بدن در زیر فشار مواد زاید اسیدی قرار میگیرد و بدین طریق راه برای ازدیاد حالت اسیدی خون و بافتها، که نخستین و اساسی ترین علت بیماریهاست، هموار می شود.

 

رژیم غذایی متعادل چه تاثیری بر بدن ما می گذارد؟

 

برای آنکه بدن وظایف خود را بخوبی انجام دهد بایستی خون و سایر ترشحات بدن حالت قلیایی داشته باشند.

 

زندگی با رژیم غذایی معمولی امروزی سبب می شود که این حالت قلیایی بزودی دشتخوش آشفتگی گردد، و به طوری که قبلا تذکر داده شد، راه برای ایجاد بیماری هموار شود.

 

رژیم غذایی متعادل

 

متخصص درمان کننده طبیعی چگونه با رژیم غذایی متعادل بیماری را درمان می کند؟

 

 

بنابراین اولین هدف درمان کنندهٔ طبیعی در موقع تعیین یک رژیم غذایی درمانی برای بیمار بازگردانیدن حالت قلیایی خون و سایر ترشحات بدن است که به سبب سوء تغذیه دچار اختلال شده است.

 

او این کار را با تعیین رژیمی که  آن را غذاهای دارای واکنش قلیایی و فقط  آن را غذاهای دارای واکنش اسیدی تشکیل دهند انجام میدهد.

 

به این دلیل است که میوهها و سبزیها بخصوص به صورت خام قسمت اعظم غذای آنها را میسازد.

 

اینها تنها غذاهایی هستند که به طور قطع و یقین در طبیعت به صورت قلیایی وجود دارند. این رمز واقعی تمامی رژیم های درمانی طبیعی است که در مقابل انواع دیگر رژیمهای غذایی معمولی امروزی قد علم کرده است

 

و بخوبی نشان می دهد که چرا تایج حاصل از این روش درمان طبیعی تا این حد برجسته و رضایتبخشی است.

 

با اجرای چنین طرح رژیم غذایی کلیهٔ عناصر مورد نیاز به وسیلهٔ چهار گروه مواد غذایی اصلی به بدن خواهد رسید.

 

لیکن سبزی و میوه اسیدهای حاصل از متابولیسم مواد فوق را خنثی می کند و بدین ترتیب از ایجاد بیماری جلوگیری به عمل می آورد زیرا با جمع شدن مواد اسیدی در بدن تامین سلامت غیرممکن خواهد بود.

 

متخصص درمان طبیعی حتی قدم را فراتر نهاده و با اتکا به اطلاعات و معلومات خود دربارهٔ مواد غذایی، طرحهای مناسب و مفیدی برای درمان بیماران ریخته است.

 

اگرچه ما از چهار گروه مواد غذایی آن را انتخاب می کنیم که فقط ۲۵ درصد آن تولید کنندهٔ اسید باشد با وجود این باید بازهم از نظر اتخاب آنها دقت لازم را از جهات مختلف به عمل آوریم.

 

رژیم غذایی متعادل

 

مثلا بعضی غذاها از مشابهین خود که به صورت دیگری باشند. اسید بیشتری تولید می کنند.

 

بدین جهت بهتر است از چهار گروه مواد غذایی آنهایی را برای رژیم اتخاب کنیم که به دستگاههای بدن ما حداکثر عناصر غذایی مورد نظر (پروتئین، نشاسته و قندی، چربی) را بدهند و حداقل مواد زاید اسیدی از هضم و جذب آنها در بدن تولید گردد.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.