پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

میان وعده ها ی مناسب شامل چه خوراکی هایی میشود؟

0

به نظر میرسد میان وعده ها ی متفرقه ای که در فاصله بین دو غذای اصلی میخوریم به اندازه ای در زندگی روزانه ما اثر دارند که لازم است درصدد یافتن راههایی باشیم که وضعیت آنها را بطور دقیق تحت اختیار خود قرار دهیم.در این مطلب از مجله اینترنتی زیگیل درباره میان وعده ها صحبت میکنیم.

 

یکی از این راه ها، حذف کامل میان وعده ها میباشد. اما این کار در همه موارد، قابل اجرا نیست.

 

در هرحال با طرح برنامه دقیق برای استفاده از این میان وعده ها ی متفرقه و زمان بندی آنها بطوریکه با غذاهای اصلی تداخلی نداشته باشد، امکانپذیر است که از این میان وعده هانیز بطور معقول استفاده نمود.

 

چگونه می توان از میان وعده ها متفرقه بطور معقول استفاده نمود؟

فهرست زیر حاوی میوه ها، سبزیجات و نوشیدنی های عالی و انتخاب شده ای هستند که می توان از آنها بطور منطقی و عاقلانه در فواصل بین غذاهای اصلی استفاده نمود.

نوشیدنی ها

 

یک لیوان شیر بی چربی ………………. ۸۶ کالری

 

یک لیوان نوشابه رژیمی  …………………………… صفر کالری

 

یک لیوان آب میوه، گوجه فرنگی ………. ۵۰ کالری

 

یک لیوان آب گوشت صاف شده ……….. ۳ کالری

 

یک لیوان چای و قهوه ………………… صفر کالری

 

۲ قاشق غذاخوری خامه ……………… ۳۰ کالری

 

یک قاشق چایخوری شکر …………….. ۱۶ کالری

میوه جات:

 

یک عدد سیب متوسط ……………….. ۷۶ کالری

 

سه عدد زردآلو ………………………….. ۵۴ کالری

 

طالبی…………………………….. … ۳۷ کالری

 

گرپ فروت سفید …………………… ۴۳ کالری

 

یک عدد پرتقال درشت ……………….. ۱۰۶ کالری

 

۲ عدد آلو …………………………….. ۲۰ کالری

اینک نگاهی به بعضی از خوراکیهایی که تاکنون برگزیده ما بوده اند می اندازیم.

 

لطفاً اعداد و ارقام کالری این نوع خوراکی ها را با خوراکی های فهرست قبل مقایسه نمائید، ملاحظه می فرمائید که تا چه اندازه اختلاف کالری ها زیاد میباشد:

 

میزان کالری بلک مشت بادام زمینی (۷۰ گرم)……………….. ۴۵۰ کالری

 

یک چهارم پیتزا…………………………………… ۲۰۰ کالری

 

یک فنجان ذرت بو داده دارای نملک و کره……………. ۱۰۰ کالری

 

بیست عدد چوب شور کوچک………….. ۱۱۰ کالری

 

دہ عدد چیپس (برشهای سیب زمینی سرخ کردہ)…….. ۱۱۰ کالری

 

گذشته از آن، اختلال و مزاحمت ناشی از این گونه خوراکی های متفرقه بیشتر به این دلیل است که شما به ندرت ممکن است به خوردن فقط یک جهارم پیتزا قناعت نمائید، و یا اینکه موقع خوردن آجیل مثل بادام زمینی، تنها بایک مشت از آنها، دست ازخوردن بکشید.

 

اکنون که شما میدانید در فواصل بین غذاهای اصلی چه نوع خوراکی هایی را باید انتخاب کنید، لذا از بین آنها انواعی را که بیش از همه دوست دارید برگزینید و با تهیه آنها مطمئن گردید که در دسترس شما هستند.

 

اهمیت موضوع و نکته فوق، بیش از آن است که ممکن است شما تصور نمائید. باین معنی که به مراتب بیش از همه، علت اینکه تغذیه ما در بین میان وعده ها ی اصلی غذایی بد است، انتخاب اشتباه خوراکی ها و در دسترس بودن آنها میباشد.

 

برای رفع مسئله فوق، باید به این نکته توجه داشته باشیم و حتی المقدور کوشش نمائیم که خوراکی ها و تنقلات پرکالری را، حتی در منزل یا در آشپزخانه نگهداری ننمائیم، مسلماً این نوع خوراکی ها اگر در دسترس نباشند، ما نخواهیم توانست آنها را بخوریم.

 

و به این ترتیب، با انتخاب صحیح و عاقلانه خوراکی ها، شما میتوانید انها را جانشین خوراکی های اشتباه و غیر منطقی نمائید.

 

نتیجه اینکه برای موفقیت در مبارزه بر علیه چاقی، برقراری و تأمین موضوع فوق نیز واجد اهمیت حتمی و قطعی خواهد بود.

 

در رابطه با این موضوع، پیشنهاد اضافه ای نیز وجود دارد و آن این است که پس از خریداری سبزیجات، بهتر است به فوریت، انها را تمیز و اماده نمائید.

 

اقدام فوق، شامل درست کردن هویج و ساقه های کرفس، بریدن فلفل سبز تکه نمودن گل کلم، پوست کندن و قطعه کردن خیار و امثال این نوع اقدامات می باشد.

 

و آنگاه این قطعات را درون یک کیسه پلاستیکی یا درون یلک جعبه سرپوش دار سبزیجات قرار داده و آنها را در یخچال بگذارند.

 

موقعی که وقت خوردن خوراکی در فاصله بین وعده های غذاهای اصلی فرا میرسد، شما از اقدامی که باین ترتیب صورت داده اید خوشنود خواهید بود.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.