پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

آیا مصرف ویتامین ها میتواند خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد؟

0

اکنون که قضاوت نهایی در مورد اثر بازدارنده ی ویتامین آ نشده است با این حال در مورد نیروی بالقوهٔ آن توجه زیاد می شود. در این مطلب از مجله اینترنتی زیگیل میخواهیم درباره اهمیت مصرف ویتامین ها توضیح دهیم.

 

مدیر قسمت سرطان سینه سازمان ملی بهداشت میگوید: اطلاعاتی که در مورد مطالعه روی حیوانات به دست آمده بسیار امیدوارکننده است .

 

انستیتوی سرطان سینه کالج پزشکی نیویورک، ویتامین ها ی E ،A را از طریق دهانی در زنان که یک مورد سرطان سینه داشته اند به کار میبرد.

 

این نتیجه از مطالعهٔ دیگر مربوط به سیستم ایمنی و رویش تومور گرفته و بیمارانی را که در مقابل تومورها دارای مقاومت کمی هستند مشخص میکند.

 

این بیماران در مصرف زیاد ویتامین ۸ شرکت کردند. پزشکان میگویند: «به مسئلهٔ ایمنی به صورت مناسب و خوب پاسخ نمی دهند.»

 

اما با مصرف زیاد ویتامین ها ی A و یا E  پنجا تا شصت درصد ویتامین A و E با هم تا هشتاد درصد پاسخ میدهند.

 

پزشکان میگویند:  ما نمیدانیم که پاسخ تهییج شده درست مثل پاسخ خودبخودی عمل می کند یا نه  ما این زنان را به اندازهٔ کافی برای کنترل کاهش مقاومتشان و یا ابتلا مجدد به سرطان تعقیب نکردیم

 

از دیگر ویتامین ها یی که میتواند برای سلامت سینه ها مفید باشد چیست؟

ویتامین ها

ویتامین C مادهٔ غذایی دیگری است که برای مقاومت در مقابل سرطان بسیار امیدوارکننده میباشد.

 

اگرچه مطالعه ای وجود ندارد که ارتباط ویتامین C را با سرطان سینه بیان نماید. اما تشخیص داده شد که این ویتامین رل حفاظتی در مقابل سایر سرطانها و بیماریهای ویروسی بازی می کند.

 

مانند ویتامین A و E ویتامین C ضد اکسیداسیون نیز می باشد. یعنی از دیوارهٔ سلول در مقابل هجوم رادیکالها دفاع می کند ملکولهای غیر ثابتی که اطلاعات ژنتیک را در سلول تهیه میکنند و یک سلسله واکنش هایی را که منتهی به سرطان می نمود به وجود میآورند.

 

ویتامین C به عنوان محرک سیستم ایمنی شناخته شده است و همین طور به نظر میرسد سیلینیوم نیز خاصیت حفاظتی دارد.

 

مطالعات روی حیوانات و انسان نشان داده اگر سبیلینیوم زیاد مصرف شود ریسک ابتلا به سرطان کم می شود.

 

پرفسوران شیمی در دانشگاه کالیفرنیا در سن دیه گو میگویند: «در موشها، برورش ویروسی باعث توسعهٔ سرطان سینه می شود.»

 

آنهایی که در رژیم غذایی خود سیلینیوم زیادی داشتند ده درصد کمتر از افرادی که سیلینیوم کمی مصرف میکنند به سرطان مبتلا می شدند.

 

پزشکان میگویند: موشهائی که با چربی زیادی تغذیه شده اند و در معرض مواد شیمیائی بوجود آورنده سرطان قرار گرفتند، تشکیل تومور در آنها کمتر و کندتر می شود، اگر به آنها مکمل سیلینیوم خورانده شود.

 

اکنون مطالعات روی سرطان سینه و سیلینیوم به مقدار وسیعی صورت گرفته است.

 

برای افزایش سیلینیوم بدن خود از این غذاها استفاده کنید:

ویتامین ها

سیب زمینی شیرین، هویج، اسفناج، گرمک، کلم بیج، کدوی حلوایی، برای دریافت مقدار بیشتری ویتامین C مقدار زیادی آب پرتقال بنوشید و فلفل سبز، انبهٔ هندی، کلم فندقی، جوانه ها و کلم دگمه ای بیشتری بخورید و از ویتامین آ استفاده نماید.

 

برای دریافت سیلینیوم از جگر، فرآورده های دریایی و دانه های کامل استفاده کنید.

 

به خاطر بسپارید اگر می خواهید از ویتامین آ، به عنوان غذای مکمل ویتامین استفاده کنید نباید بیش از ۱۰٬۰۰۰ واحد بین الملل باشد

 

و برای ویتامین ای : نباید بیش از به ۱۰۰ میکروگرم روزانه مصرف کنید و افزایش این مقدار باید زیر نظر متخصص باشد.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.