پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

با تشخیص حساسیت های غذایی در کودکان آشنا شوید؟

0

دانستن اینکه چه غذایی باعث حساسیت می شود، آسان نیست. تنها تعداد کمی از مردم نسبت به یک غذا حساسیت دارند.در این مطلب از مجله اینترنتی زیگیل برایتان از  تشخیص حساسیت های غذایی در کودکان می گوییم.

 

هم چنین واکنش های حساسیتی متفاوتند و همیشه فوری نیستند.

 

چگونه حساسیت های غذایی در کودکان را تشخیص می دهیم.

 

برای تشخیص حساسیت تعدادی از تستها وجود دارند که برای متخصصان مختلف فرق می کنند.

 

نکته ی مهم آن است که شما تستهای ممکن را بررسی و از متخصص خود کسب اطلاع کنید که کدام یک از تستها برای شما بهتر است.

 

اولین تست

 

اگر گمان می کنید که غذای مخصوصی باعث حساسیت شما می شود، توصیه می شود که طی ده روز آن را از رژیم غذایی خود حذف و تغییرات جسمانی خود را مشاهده و بررسی کنید.

 

اگر علائم آن از بین رفت یا کاهش یافت شما باید آن غذا را به طور کامل از رژیم خود حذف کنید.

 

اگر تغییری را مشاهده نکردید یا اینکه علائم حساسیت باقی ماند، باید با یک متخصص حساسیت مشورت کنید تا نوع حساسیت شما را با تستهای دقیق تر تشخیص دهد.

 

مستعدترین کودکان

 

حساسیت های غذایی در کودکان

 

 

کودکان و به ویژه خردسالان در مقایسه با بزرگسالان در مقابل حساسیتها مستعدتر هستند.

 

تخمین زده می شود که از هر ۱۰ کودک، یک نفر از حساسیت های غذایی در کودکان رنج میبرد.

 

البته از هر ۱۰ کودکی که حساسیت دارند، هشت نفرشان قبل از سن پنج سالگی بر آن غلبه می کنند.

 

از متداولترین علت ها در حساسیت های غذایی در کودکان، شیرخشک مخصوص نوزادان است که از شیر گاو تهیه و معمولاً جایگزین شیر مادر می شود.

 

علاوه بر آن، شیر و تخم مرغ، باعث اگزما در کودکان می شوند.

 

حائز اهمیت است که کودکان در شش ماهه اول غذایی نمیخورند که دارای گلوتن (اغلب غلات) باشد؛

 

زیرا آنزیمهایی که این پروتئین را هضم کند، ندارند. عسل هم همینطور است و باید در سال اول تولد از دادن آن خودداری کرد.

 

حساسیت به لبنیات در حساسیت های غذایی در کودکان

 

محصولات لبنی می توانند به ویژه برای کودکان شیرخوار به عنوان مواد حساسیتزا عمل کنند.

 

واکنش آنها ممکن است آنقدر شدید باشد که باعث اسپاسم های برونشی و حملات آسمی شود.

 

این به خاطر نوعی پروتئین است که در شیر یافت می شود و تجزیه و جذب آن برای کودکان دشوار است.

 

مراقب برچسبها باشید

 

حساسیت های غذایی در کودکان

 

برچسب «بدون لبنیات» روی محصولات به این معنا است که این محصول، دارای کره، خامه یا شیر نیست؛

 

ولی لزوماً این برچسب به این معنی نیست که این غذا شامل دیگر مواد به دست آمده از شیر نباشد.

 

به این دلیل، خواندن دقیق همه محتویات روی برچسب، مهم است.

 

گوشت های فرآوری شده از جمله کالباس و دیگر محصولات گوشتی، مقداری شیر و دیگر محصولات لبنی را در خود دارند.

 

سایر غذاهایی که ممکن است حاوی شیر باشند، عبارتند از:

 

غذاهای با قند سیاہ:

 

غذاهای با کارامل (قند سوخته که معمولاً قهوه ای است)؛

 

کاکائو و مشتقات آن؛

 

 آرد دارای پروتئین زیاد؛

 

 مارگارین (کره نباتی).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.