پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

رژیم غذایی چگونه باعث تشدید یا بهبود عفونت در زنان میشود؟

0

کربوئیدرات های ساده، قند، شیرینی، حتی شراب ممکن است شما را مستعد عفونت مهبلی بخصوص عفونت قارچی نماید.در این مطلب در مجله اینترنتی زیگیل درباره تاثیر رژیم غذایی بر عفونت در زنان صحبت میکنیم.

 

اگر چه این ارتباط از نظر علمی ثابت نشده است، با این حال بسیاری از زنان و افرادی که در مراقبت های بهداشتی تبحر دارند، معتقد هستند قطع قند در رژیم غذایی باعث قطع عفونت میگردد و این ارتباط محسوس است.

 

بیماری قند، حاملگی و قرص ضد بارداری همه مقدار قند جدارهٔ مهبل را افزایش میدهند و به عنوان شروع کنندهٔ عفونت در زنان  شناخته شده اند.

 

رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی قند احتمالا همین نتیجه را در بر خواهد داشت. رژیم غذایی ارتباط دیگری نیز با تورم مهبلی دارد.

 

بعضی از پزشکان معتقد هستند قارچ های مربوط به مواد غذایی ممکن است باعث اشاعهٔ عفونت در زنان شود. تیره ای از قارچ ها از نظر بیولوژیکی مربوط به کپک در پنیر، مخمر آب جو، شراب، سرکه و نان ها می باشند.

 

خوردن چنین غذاهایی ممکن است سیستم را پر از قارچ، مخمر بنماید که باعث عفونت یا التهاب قارچی شوند (سایر قارچ ها و مخمرهایی که در گوشت و نان، ماهی، جوجه، شیر پر چرب، نوشابه های مالت دار، قارچ سارکروت، میوه جات خشک شده، آب مرکبات فریز شده یا کنسرو، نوشیدنی شیرین معطر یا سس سویا، خیارشور، ویتامینهای B که از قارچ تهیه شده، در ضمن آنتیبیوتیک هایی که در بعضی از دامپروری ها مصرف دارد) میتواند آغاز کنندهٔ عفونت در زنان باشد.

 

رژیم غذایی مناسب برای بهبود عفونت در زنان

 

عفونت در زنان

 

شما اگر مستعد عفونت هستید از رژیم غذایی بدون گوشت استفاده کنید و یا اینکه گوشت هایی را مصرف کنید که به طور طبیعی تهیه شده اند. راه و طریق تغذیهٔ بعضی از مردم طوری است که منتهی به یک نوع تب عفونی به نام هرپس می شود.

 

این بیماری موقعی بروز میکند که مقدار زیادی آرجنین (یک نوع اسید امینه) در رژیم غذایی شما وجود داشته باشد. دانشمندان دریافته اند آرجنین باعث رشد و تولید ویروس های بیماری عفونی که با تب خال همراه است  شود.

 

غذاهای آرجنین دار از قبیل (بادام- بادام زمینی – بادام هندی) دانه ها(گندم – جو – جو دوسر) ذرت – شوکولات – نارگیل نیز همین طور است.

 

از طرف دیگر دیده شده که لیزین (اسید آمینهٔ دیگر) با کم کردن میزان جذب آرجنین از رشد ویروس ها جلوگیری می کند.

 

 اگر نسبت آرجنین به لزین در غذا بیشتر باشد بیماری تب عفونی هرپس ایجاد می شود. هرگاه نسبت لیزین بهآرجنین در غذا بیشتر باشد کمک به قطع تب عفونی می شود. گوشت، سیب زمینی، شیر و مخمر دارای مقدار زیادی لزین میباشد.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

آسان دنت فورکافی رایان درمان نرم افزار مطب برفانک کافه داران خرید رپورتاژ خرید بک لینک مسواک بین دندانی ارتودنسی متخصص ارتوپدی زانو دکتر مهدی شهرستانی دکتر حمید روشندل متخصص ارتوپد فیزیوتراپی تهران بهترین متخصص ایمپلنت در تهران دکتر مهرداد فتحیان ارتودنسی ارتودنسی نامرئی در تهران دکتر سامان فلاحی متخصص ایمپلنت فیزیوتراپی پیشرفته شمیم متخصص پروستات