پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه قدم به قدم سریع

0

فلافل یکی از غذاهای ساده است که طرفداران زیادی دارد. اکثرا هم ان را از ساندویچ فروشی ها تهیه میکنند. ولی خب همانطور که میدانید بهتر است برای حفظ سلامتی مان خیلی از غذاهای اماده استفاده نکنیم و خودمان انها را در منزل تهیه کنیم. به همین دلیل ما در این بخش از مجله اینترنتی زیگیل تصمیم گرفتیم طرز تهیه فلافل خانگی را به شما آموزش دهیم تا خودتان انها را در منزل تهیه کنید. فلافل را در روغن کمی سرخ کنید. همه مواد ان مخصوصا نخود گیاهی است و برای سلامتی ما فواید زیادی دارد.

طرز تهیه فلافل خانگی
طرز تهیه فلافل خانگی

 

مواد لازم برای تهیه فلافل خانگی :

 

نخود ۳۰۰ گرم
 پیاز ۱ عدد
 جعفری نصف استکان
 سیر۳ حبه
آرد نخودچی۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
زیره سبز۱ قاشق چای خوری
تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ۱ عدد (درصورت تمایل)
نمکبه میزان لازم

 

طرز تهیه فلافل خانگی
طرز تهیه فلافل خانگی

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه با نخود :

برای تهیه فلافل خانگی در اولین مرحله باید نخود را خیس کنیم.

نکته :

برای خیس کردن نخود کمی زمان لازم است. برخی ان را حدود دو روز می خیسانند تا حسابی نرم شود . اما اگر عجله دارید میتوانید هنگام خیس کردن حبوبات کمی نمک هم به ان اضافه کنید. این نمک باعث می شود نخود اب را زودتر به خودش جذب کند. پس از دو سه ساعت خیساندن نخود با این حالت کافیست.

 

روش اول : اگر میکسر در منزل دارید راحت ترین روش طرز تهیه فلافل خانگی اینگونه است که بعد از خیس خوردن نخود، آن را در کنار  پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان مخلوط کن بریزید و انها را حسابی با هم مخلوط کنید.


روش دوم : ولی اگر میکسر در منزل ندارید ابتدا نخود را در چرخ گوشت چرخ کنید. سپس سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده را هم به ان اضافه کرده و حسابی ورزش بدهید .

 

حال در دو روش در اینجا باید ارد را به مواد قبلی اضافه کنیم. سپس تخم مرغ را به مواد دیگر افزوده و باز هم مواد را با هم حسابی ترکیب کرده و ورز دهید.

در اینجا میتوانید فلافل ها را سرخ کنید. مواد را به شکل توپ کوچک در سایز فلافل در اورده و دو طرفش را سرخ کنید.

طرز تهیه فلافل خانگی
طرز تهیه فلافل خانگی

نکات مهم برای طرز تهیه فلافل خانگی :

برخی افراد معده شان زود نفخ میکند. نخود هم که نفاخ است. برای همین سعی کنید دو سه روز نخود را بخیسانید و ابش را هم مدام عوض کنید تا نفخ ان گرفته شود.

بهترین ادویه برای پخت فلافل زیره سیاه یا سبز است . افزودن زیره به فلافل به هضم بهتر آن کمک میکند و طعم ان را هم بهتر خواهد کرد.  می‌ توانید به مایه فلافل کمی هم نعناع خشک اضافه کنید تا  فلافل خانگی شما عطر بهتری بگیرد.

هنگام تهیه فلافل دقت کنید که نخودها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند زیرا در این صورت مایه فلافل وا می‌ رود. البته بهتر است خیلی هم نخود ها درشت نباشند که زیر دندان احساس شوند بهتر است اندازه نخود های چرخ شده کمی از دانه‌ های شکر درشت‌ تر باشد.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

آسان دنت فورکافی رایان درمان نرم افزار مطب برفانک کافه داران خرید رپورتاژ خرید بک لینک مسواک بین دندانی ارتودنسی متخصص ارتوپدی زانو دکتر مهدی شهرستانی دکتر حمید روشندل متخصص ارتوپد فیزیوتراپی تهران بهترین متخصص ایمپلنت در تهران دکتر مهرداد فتحیان ارتودنسی ارتودنسی نامرئی در تهران دکتر سامان فلاحی متخصص ایمپلنت فیزیوتراپی پیشرفته شمیم متخصص پروستات