مطالب مرتبط با آشپزی و تغذیه

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

بهترین عکس های دیدنی دنیا تصاوير ديدني و خنده دار تصاویر دیدنی های جهان تصاویر دیدنی و خنده دار ایرانی خبر جدید عکس از دیدنی های دنیا عکس جالب دیدنی و خنده دار عکس دیدنی ایران عکس دیدنی جالب عکس دیدنی جدید عکس دیدنی دنیا عکس دیدنی ها عکس دیدنی های جهان عکس دیدنی و جالب جدید عکس دیدنی و خنده دار ایرانی عکس دیدنی و خنده دار جدید عکس مکان های دیدنی دنیا عکسهاي ديدني و جالب عکسهاي ديدني و خنده دار عکسهای دیدنی جالب و خنده دار عکس های دیدنی روز دنیا عکسهای دیدنی و جالب عکسهای دیدنی و جالب از حیوانات عکسهای دیدنی و جالب ایرانی عکسهای دیدنی و جالب جدید عکسهای دیدنی و جالب دنیا عکسهای دیدنی و جالب روز عکس های دیدنی و خنده دار از ایران عکسهای دیدنی و خنده دار ایرانی عکس های دیدنی و خنده دار ورزشی

با خورش باقالاقاتق میزبانی متفاوتی از خود ارائه دهید

مجله اینترنتی زیگیل » آشپزی و تغذیه » با خورش باقالاقاتق میزبانی متفاوتی از خود ارائه دهید

خورش باقالاقاتق یکی از اصیل ترین غذاهای شمالی است. اگر می خواهید میزبان خوبی برای مهمانان شمالی خود باشید پیشنهاد می کنم باقالاقاتق را انتخاب کنید و مهمانان خود را سورپرایز کنید.

خورش باقالاقاتق

خورش باقالاقاتق یکی از  اصیل ترین غذاهای شمالی است. اگر می خواهید میزبان خوبی برای مهمانان شمالی خود باشید پیشنهاد می کنم باقالاقاتق را انتخاب کنید و مهمانان خود را سورپرایز کنید.
دستور تهیه خورش باقالاقاتق برای چهار نفر را در مجله اینترنتی زیگیل متفاوت تر از کتاب های آشپزی تجربه کنید.

 

 

مواد لازم برای خورش باقالاقاتق

 

شوید پاک شده: ۳۰۰ گرم

باقالای رشتی: یک سوم لیوان

تخم مرغ: ۳ عدد

روغن: ۴ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

پیاز متوسط: ۲ عدد

سیر: ۷ حبه

زرد چوبه: ۱ قاشق غذا خوری

 

دستور تهیه خورش باقالاقاتق

 

باقلای رشتی را پاک کرده از شب قبل خیس می کنیم تا نرم شود. پیازها را شسته، پوست کنده و با رندۀ ریز رنده می کنیم و در روغن با زردچوبه تفت می دهیم. شوید را پاک کرده، شسته، ریز خرد می کنیم و داخل پیاز به همراه باقالا می ریزیم و هم می زنیم تا شوید و باقلا هم تفت بخورد و کمی آب آن گرفته شود. سیرها را پوست می کنیم، ریز خرد می کنیم و با یک لیوان آب داخل مواد می ریزیم و  می گذاریم خورش به همراه نمک و فلفل که اضافه کرده ایم بپزد تا جا بیفتد.
در اواخر طبخ خورش باقالاقاتق تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته، هرکدام را کمی با چنگال می زنیم و داخل خورش می ریزیم، می توانیم تخم مرغ ها را درسته نیز داخل خورش بریزیم. این خورش باید در اواخر طبخ آب خود را تا مقدار زیادی از دست بدهد و کم آب شود.

 

 

توجه:

می توان این خورش را با شوید خشک هم درست کرد. که در این صورت میزان شوید سه قاشق غذاخوری است و احتیاجی به تفت دادن هم ندارد. در صورتی که باقلای رشتی در اختیار نداشتید می توانید از باقلای تازه یا خشک استفاده کنید. چنان چه باقلای شما تازه بود میزان باقلا باید تقریباً یک برابر و نیم باقلای رشتی باشد و چنانچه از باقلای خشک استفاده کردید میزان آن باید مطابق میزان باقلای رشتی باشد.

 

 

سپاس از همراهی شما


# # #

مطالب پیشنهادی

۵ غذای مادر باردار و تغذیه در بارداری

آموزش کیک سیب کرم دار خوشمزه

خوشمزه شدن باقلا پلو

راز خوشمزه شدن باقلا پلو چیست ؟

طرز تهیه سرکه میوه خانگی

طرز تهیه سرکه میوه خانگی خوشمزه

پربازدید های آشپزی و تغذیه

Sorry. No data so far.

نظرات شما