پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

پسته زیاد باعث ایجاد اسهال میشود

0

در این مطلب از سایت زیگیل برای شما از خواص فراوان و مضرات زیاده روی در مصرف پسته صحبت می کنیم..با ما همراه باشید :

 

 

خواص دانه پسته چیست :

 

 

پسته دانه ای است دارای پوستهای سخت و مغز آن سبزرنگ مایل به سفید می باشد. بسیار لذیذ و مقوی است که آن را به صورت خام یا برشته مصرف می کنند. قسمتهای مورد استفاده درخت پسته عبارتند از: برگ، میوه و پوست آن. از مغزپسته روغنی تهیه میکنند که در معالجه بیماری ها مؤثر است.

 

 

این دانه به علت داشتن مواد غذایی مفید از اهمیت خاصی برخوردار است به طوری که هر کدام از این مواد در نوبه خود اثر مفیدی در فعالیت سلولها و متابولیسم بدن دارد، به عنوان مثال در یک کیلوگرم از این دانه حدود ۳/۵ گرم فسفر وجود دارد و به خاطر همین است که پسته در فعالیت، قدرت و نیروی تولید مثل اثر بسزایی دارد و همچنین حدود ۰/۹۰ گرم کلسیم در این میوه خشک وجود دارد که در ساختمان استخوانها، خون و عضلات بدن نقش مفیدی دارد.

 

 

این دانه لاغراندام و ضعیف را تقویت و چاق می کند، البته هرگز باعت چاقی بیش از اندازه و نامتناسبی اندام نمی شود. جویدن مغز پسته دندانها را تقویت و موجب خوشبو شدن دندان ها و لثهها می شود و همچنین جوش های داخل دهان را از بین میبرد.

 

 

مغزپسته در درمان سرفه، خفقان، ناراحتیهای قلبی و سردی کبد نقش مفیدی دارد و نیز پوست معده را زیر کرده و رودهها را پاک می کند و از سکسکه، استفراغ، اسهال و عطش جلوگیری می کند.

 

 

مغز پسته به علت داشتن ویتامین های( آ – ب – ب ۲ – پ ) و موادی نظیر پتاسیم و منیزیم و آهن احتیاجات بدن و خون را تأمین می کند و به علاوه به علت داشتن چربی بر ارزش غذایی ان افزوده شده و علاوه بر خوش طعم شدن باعث شده است که مغز پسته به تنهایی یک غذای کاملی باشد.

 

 

از پوست سبز این دانه مربایی درست می کنند که برای تقویت معده مفید است و اگر پوست سبز این دانه تازه را جویده و مدتی در دهان نگه دارید برای تقویت لثه، خوش بویی دهان و معالجه جوشی های دهان مفید است.

 

 

اگر پوست سخت پسته را زیاد بجوشانند و آن را در طشتی ریخته و بیمار چند مرتبه در روز در آن بنشیند، بیماری بواسیر و خروج مقعد را درمان می کند.

 

 

جوشانده غلیظ برگ درخت این میوه برای معالجه ریزش موی سر مؤثر است و باید هر هفته ۱ تا ۲ مرتبه موی سر را با آن شست و این کار را مدتی ادامه داد

 

 

مغز این دانه کبد را زهکشی کرده و موجب باز شدن کیسه صفرا و تسکین درد کبد و مانع گرفتگی کبد می شود.

 

 

این دانه نسبت به سایر آجیل ها این خاصیت را دارا میباشد که در معده تولید نفخ نمی کند و حتی از پیچش آن جلوگیری می نماید. در طب سنتی ذکر شده که روغن پسته به اضافه عنبر موجب درمان وسواس میگردد.

 

 

مضرات مصرف پسته :

 

 

مصرف بیش از حد پسته باعث افزایش ازت خون و باعث کثیفی خون می شود.

 

 

مصرف این میوه به شکل نارسیده موجب اسهال شده و زیاده روی در مصرف روغن پسته باعث ناراحتی معده می شود. زیاده روی در خوردن مغز این میوه موجب ازدیاد اسید اوریک، اسیدی شدن خون و نفخ شکم می شود

Leave A Reply

Your email address will not be published.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آسان دنت فورکافی رایان درمان نرم افزار مطب برفانک کافه داران خرید رپورتاژ خرید بک لینک