پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

میوه ی انبه مقوی نیروی جنسی است

0

این مطلب از سایت زیگیل درباره ی میوه ی انبه و خواص ومضرات آن است ..با ما همراه باشید

 

 

خواص میوه ی انبه :

درخت انبه در هندوستان و سایر مناطقی استوایی می روید و در سال چندین بار محصول می دهد. میوه انبه بوی خوشی نظیر عنبر دارد، مقوی جسم و روح و اعضای دستگاه گوارشی است

 

انبه کلیه و مثانه را باز و تقویت می کند. دهان را خوشبو و چهره را باز می کند. مربا و ترشی این میوه برای تقویت معده اثر نیکو دارد. انبه نارسیده حاوی اب – سلولز و املاح معدنی قابل حل ( پتاسیم، اسید تارتاریک و اسید سیتریک) و املاح معدنی غیرقابل حل می باشد،

 

 

انبه رسیده نیز حاوی صمغ، بنزوئت، کربن بی سلفاید، بیلروبین زرد، اسید سیتریک و اسید گالیک است، در پوست این میوه رسیده نیز موادی همچون صمغ، گالاکتوز، پانتوز، اسید سیتریک و مخلوطی از اسید گالیک یافت می شود.

 

 

برگ انبه اثر قابض و گلهای آن نیز اثر قابض و اشتها آور دارد و در رفع ترشحات واژن مفید است، همچنین در درمان نارسایی های هضمی منشاء صفرا که با عوارضی مثل تلخی دهان و یبوست همراه می باشد مؤثر واقع می شود.

 

 

میوه نارس انبه دارای طعم گس و ترش بوده و تصفیه کننده خون، لطیف کننده پوست و مقوی نیروی جنسی می باشد. دانه این میوه اثر ضد استفراغ و روغن دانه آن اثر مسکن درد معده دارد.

 

از میوه و پوست این میوه عصاره ای به دست می اید که دارای اثر قابض بوده و غرغره ان با کمی آب برای تسکین درد گلو و ورم لوزه ها مفید است. مصرف یک قاشق چای خوری کوبیده پوست این میوه (دو مرتبه در روز) برای معالجه اسهال نافع میباشد. میوه انبه مقوی بدن و دستگاه گوارش می باشد، به علاوه کلیه و مثانه را تقویت کرده و موجب خوشبو شدن دهان و روشنی چهره میگردد.

 

 

مصرف مرتب انبه از بروز سرطان رحم پیشگیری می کند زیرا خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و از بروز عفونتهای ویروسی و رشد تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری می کند.

 

این میوه ملین و مسکن عطش بوده و اشخاص لاغر را چاق می کند و بیشتر برای درمان خفقان، دردهای قولنجی، سرفه، سیاه سرفه، آسم و انواع سردرد مورد استفاده درمانی با نتیجه نیکو قرار میگیرد.

 

انبه نارسی دارای اثر قابضی، معرق و خنک کننده می باشد و بیشتر برای بیماران مبتلا به اسکوربوت توصیه می شود، پوست درخت این میوه نیز تقویت کننده و قابض است و صمغ آن هم دارای اثر قابض و مغز هسته اش نیز مسکن درد می باشد.

 

 

مضرات انبه چیست :

زیاده روی در خوردن این میوه برای اشخاص گرم مزاج جایز نمیباشد، به خصوص به هنگامی که به بیماری های اسهال و یا بواسیر مبتلا میباشند زیان بخش تر است و همچنین خوردن آن به صورت ناشتا موجب ناراحتی معده می شود.

 

زیاده روی در خوردن این میوخ موجب ضعف بینایی، سوء هاضمه و افزایش سودا و بلغم و عوارض دیگر می شود. خوردن انبه با شکم خالی موجب نفخ شکم می شود ولی افرادی که مبتلا به کرم روده می باشند می توانند از میوه رسیده آن به طور ناشتا صرف کنند.

 

مصرف بی رویهاین میوه موجب سوء هاضمه و ناراحتیهای چشمی شده، خون را نیز فاسد میسازد، در اطفال نیز باعث بروز تظاهرات و ناراحتیهای پوستی می شود.

 

به منظور جلوگیری از مضرات ان به توصیه شده است که بعد از خوردن آن بلافاصله کمی شیر و یا آب زنجبیل بیاشامید و یا این که بعد از تناول میوه مزبور از شربت عصاره لیموترش استفاده کنید.

 

افراد دیابتی انبه را باید با احتیاط مصرف کنند، زیرا نیاز به انسولین با خوردن این میوه افزایش پیدا می کند.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.