پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

روش درمان عارضه عدم تحمل لاکتوز

0

در این مطلب از سایت زیگیل از عارضه ی عدم تحمل لاکتوز در افراد مختلف برای شما صحبت می کنیم …بسیاری از دل درد های بی دلیل ما به دلیل عدم تحمل لاکتوز در بدن ما می باشد.. با ما همراه باشید

 

 

چگونه بفهمیم به عدم تحمل لاکتوز مبتلا هستیم :

آزمونی برای عدم تحمل لاکتوز وجود دارد که شامل مصرف مقدار زیادی لاکتوز و سپس اندازه گیری میزان قندی است که در خون جذب شده است.

 

اما این آزمایش برای اغلب افراد ضروری نیست. در صورتی که دچار گاز یا نفخ شدید، توصیهٔ سادهٔ برای شما از این قرار است: سعی کنید مصرف کلیهٔ محصولات شیر را به مدت دو هفته قطع کنید و مراقب منابع پنهانی شیراز قبیل سس های کرمدار و سس سالاد باشید.

 

 

درمان عارضه ی عدم تحمل لاکتوز :

متأسفانه، لاکتوز به عنوان ماده پرکننده در بسیاری از محصولات دارویی چه به صورت تجویزی و چه به صورت بدون نسخه به کار میرود.

 

دستور روی دسته بندی را از نظر وجود لاکتوز مطالعه کنید و در مورد داروهای تجویزی از پزشک یا داروساز مسئول سؤال کنید. در صورتی که علائم عدم تحمل لاکتوز شما برطرف شد، مشکل شما احتمالاً ناشی از عدم تحمل لاکتوز بوده است و باید مصرف شیر و محصولات لبنی را کاهش دهید.

 

می توانید برای مشخص کردن میزان تحملتان و اینکه آیا میتوانید برخی از انواع شیر و محصولات لبنی را مجددا به رژیم غذایی خود بیفزایید محصولات لبنی مختلف از قبیل پنیر یا ماست را امتحان کنید. به خاطر داشته باشید که مقدار لاکتوز همهٔ غذاها یکسان نیست، به عنوان مثال لاکتوز شیر بسیار زیاد است، پنیر خامه ای لاکتوز کمی دارد و میزان لاکتوز بستنی متوسط است.

 

در هر نوبت یک غذا را امتحان کنید و دو تا سه روز صبر کنید تا ببینید علائم برگشت می کنند یا نه. در غیر این صورت غذای بعدی را امتحان کنید و به همین ترتیب ادامه دهید.

 

برخی از بیماران مبتلا به کمبود لاکتاز می توانند به اندازهٔ یک لیوان شیر یا معادل آن لاکتوز (۹ تا ۱۴ گرم) مصرف کنند بدون آنکه به عوارض جانبی دچار شوند و اغلب محصولات لبنی کمتر از یک لیوان شیر، لاکتوز دارند.

 

برای مثال پانزده گرم پنیر سفت فقط حاوی یک گرم لاکتوز است و دو قاشق غذاخوری خامهٔ ترشی نیز یک گرم لاکتوز دارد. ماست اگرچه سرشار از لاکتوز است (۵ تا ۱۹ گرم) سادهتر از شیر هضم می شود زیرا باکتریهایی که شیر را به ماست تبدیل میکنند، بخشی از لاکتوز را به هنگام تخمیر شیر و نگهداری آن هضم می کنند و این عمل تا زمان ورود ان به رودهٔ کوچک نیز ادامه مییابد.

 

اما در ماست منجمد چنین اتفاقی نمیافتد زیرا بیشتر باکتریهای آن طی فرآیند انجماد از بین می روند. در حالی که عدهای قادرند مقادیر مشخصی لاکتوز را تحمل کنند، ممکن است دیگران اصلاً قادر به تحمل لاکتوز نباشند و خوردن مقدار مختصری پنیر که روی اسپاگتی پاشیده شده باشد باعث ایجاد گاز و نفخ در آنان شود.

 

حساسیت هرکس متفاوت است و شما می توانید با ازمون و خطا، دقیقا میزان تحمل بدن خود را تعیین کنید.

 

در حین آزمایش میزان تحمل خود می توانید شیرکم لاکتوز مانند لاکتاید یا لاکتوز را به صورت کپسول همراه شیر، مصرف کنید.

 

کپسولهای اسیدوفیلوس نیز حاوی باکتریهای اسیدلاکتیک شبیه آنچه در تخمیر ماست بکار می روند، هستند و با تکمیل فعالیت باکتریهای طبیعی روده ها، باعث تسکین علائم خواهند شد.

 

اگر تصمیم گرفتید از مصرف کلیهٔ محصولات لبنی خودداری کنید، حتماً با خوردن غذاهایی شبیه ماهی ساردین، ماهی آزاد، توفو، گل کلم ایتالیایی (بروکولی) و کلم، کلسیم کافی مصرف کنید.

 

به علاوه هر روز از مکمل غذایی کلسیم استفاده کنید.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

آسان دنت فورکافی رایان درمان نرم افزار مطب برفانک کافه داران خرید رپورتاژ خرید بک لینک