پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

گیاه پیاز و خواص فوق العاده اش در سلامتی

0

گیاه پیاز پخته ملین است و برای کسانی که دارای روده های علیل هستند غذای مناسبی ست.برای آشنایی با خواص بی نظیر گیاه پیاز با ما در این مقاله از مجله اینترنتی زیگیل همراه باشید.

 

 

نسخه های گیاه پیاز

 

 

معالجهٔ دندان درد با گیاه پیاز

 

 

آیا درد دندان دارید؟ اگر این طور است و دسترسی به پزشک معالج ندارید، یک گیاه پیاز را پوست کنده و آن را به دو قسمت کنید و هریک از این دو نصفه پیاز را فشار دهید و تقریبا نصف یک قاشق چای خوری کوچک آب آن را بگیرید و این آب پیاز را که با قاشق گرفته اید در گوش طرفی که درد دندان دارید بریزید و سر خود را برعکس بگردانید و خم کنید، درد دندان بزودی تمام می شود.

وقتی گوش شما صدا می کند یک گیاه پیاز را دو نصفه کنید و آب آن را گرید و یک تکه پنبه را آغشته به آب پیاز کنید و در گوش خود قرار دهید.بزودی صدای گوش شما برطرف میشود.

 

 

معالجهٔ تب با پیاز

 

 

اگر زیاد تب کرده اید و در آتش آن میسوزید گیاه پیاز را برش نازک کنید و آن را در ظرفی بریزید و روی آتش بگذارید، و توجه کنید که پیازها داغ شود . ولی رنگ قهوه ای به خود نگیرد، و تا گرم است (آنقدر که بدن شما نسوزد) پیازها را به شکل ضماد روی شکم خود بمالید، و وقتی سرد شد. آن را بردارید، ضماد پیاز به این وسیله باعث قطع تب شما خواهد شد.

معالجهٔ خستگی با پیاز خام

اگر احساس می کنید خسته هستید و از پا در آمده اید هر روز سه پیاز خام بخورید. پیاز خام اگر روزانه مصرف شود شخص را علیه گریپ مصون می دارد.

 

معالجهٔ ترک خوردگی دست با پیاز

 

 

اگر دستهای شما ترک خورده و از آن رنج می برید، یک گیاه پیاز تازه را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به صورت ضماد دوازده دقیقه روی دستهای خود بگذارید. اگر هر روز دو بار این کار را تجدید کنید بزودی ترکهای دست شما خوب خواهد شد.

 

 معالجهٔ بحرانهای کبدی با شیر پیاز

سیصد گرم پیاز را خرد کنید و در ظرفی که محتوای هفتصد گرم شیر است بریزید و صد گرم عسل به آن اضافه کنید و چهل و هشت ساعت بگذارید بماند، ولی گاه به گاه ظرف آن را تکان دهید تا خوب مخلوط شود، بعد هروقت بحرانهای کبدی به سراغ شما آمد و گرفتار انواع قولنج شدید صبح و شب یک لیوان از این شیر پیاز را بنوشید. اگر بحرانهای کبدی شما همراه با یبوست مزاج است، چند پیاز را که سیصد گرم وزن داشته باشد در یک لیتر آب یا شیر به مدت دوازده دقیقه بیزید، بعد آن را صاف کرده  و با عسل شیرین سازید و صبح ناشتا و در طی روز بعد از ناهار و شام یک فنجان از ان را بنوشید.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.