ویژگی والدین موفق و والدین خوب
ارزوی همه پدر مادرها اینست که بچه هایشان موفق شوند و به جایی برسند. نه اینکه دنبال دردسر بروند و اینده نامعلومی داشته باشند. در این پست از مجله اینترنتی زیگیل سه مورد از راهکارهای موفقیت بچه ها را برایتان بیان میکنیم .
والدین موفق , ویژگی والدین موفق , ویژگیهای والدین موفق, والدین و بچه ها ,ویژگی والدین خوب, ویژگی های والدین خوب , والدین بچه های موفق, ویژگی والدین بچه های موفق
۱٫ -والدین موفق بچه ها از آنها انتظارات بالایی دارند
سعی کنید از بچه ها انتظارات بالایی داشته باشید. وقتی به بچه ای میگویید امیدوارم دیپلومت را بگیری او هدفش را دیپلوم قرار میدهد اما وقتی از اول بگویید من از تو انتظار دارم یک دانشگاه دولتی خوب قبول شوی او برای دانشگاه دولتی تلاش میکند. شما هر انتظاری گه از کودک داشته باشید او یا به همان میرسد یا به چند پله پایین تر. پس انتظار خود را پایین نیاورید که بد از بدتر شود. بلکه انتظارات عالی داشته باشید تا حداقل یک شخص متوسط در جامعه شود . به گزارش مجله اینترنتی زیگیل ، پروفسور نیل هَلفُن (Neal Halfon) و همکارانش از دانشگاه کالیفرنیای لوسآنجلس، ۶،۶۰۰ کودک متولد سال ۲۰۰۱ را مورد بررسی قرار دادند . پس از بررسیهای لازم به این نتیجه رسیدند یکی از دلایل موفقیت این بچه ها انتظارتی بوده که والدین از فرزندانشان داشتند .او میگوید: «به نظر میرسد بدون دخالتِ تفاوتِ موجود در درآمد و سایر داراییها، والدینی که رفتن به دانشگاه را در آیندهی فرزندانشان میبینند، به نوعی آنها را برای رسیدن به این هدف مدیریت میکنند.»
یافتههای این سنجشِ استانداردشده نشان میدهد: والدین ٪۵۷ از بچههایی که بدترین عملکرد را داشتند از آنها انتظار داشتند که در آینده به دانشگاه بروند، در حالی که از ٪۹۶ از بچههایی که بهترین عملکرد را داشتند انتظار میرفته در آینده به دانشگاه بروند .این یافته با یافتهی مهم دیگری در روانشناسی به نام «اثر پیگمالیون» مطابقت دارد، که بیان میکند «آنچه فردی از دیگری انتظار دارد میتواند به عنوان یک پیشگویی خودکامبخش به حقیقت بپیوندد.»
والدین موفق , ویژگی والدین موفق , ویژگیهای والدین موفق, والدین و بچه ها ,ویژگی والدین خوب, ویژگی های والدین خوب , والدین بچه های موفق, ویژگی والدین بچه های موفق
۲٫ -والدین موفق از بچهها برای انجام کارهای روزمره خانه کمک میگیرند
در انجام کارهای روزمره از بچه ها کمک بخواهید . مثلا از او بخواهید گاهی کمکتان ظرف بشوید یا خانه را نظافت کند . همچنین مسئولیت تمیزکردن اتاقش را به خودش بدهید. خیلی زود حمام کردن را به او یاد بدهید تا مستقل شود. از الان او را تنبل بار نیاورید تا در اجتماع و اینده بتواند شخص مفیدی باشدو همیشه منتظر کمک شخص دیگری نباشد. جولی لیثکات-هیمز (Julie Lythcott-Haims)، مشاور اسبق سال اولیهای دانشکده استنفورد و نویسندهی کتاب «چگونه یک انسان بالغ تربیت کنیم» حین یکی از برنامههای سخنرانی تدتاک (TED Talks) میگوید: «اگر بچهها ظرف نمیشویند به این معناست که شخص دیگری دارد این کار را برایشان انجام میدهد.»او اضافه میکند: «و اینگونه است که بچهها شانه خالی کردن از انجام کارها را میآموزند؛ و از اینکه یاد بگیرند کار را باید انجام داد و هر یک از ما در بهبود نتیجهی نهایی باید سهمی داشته باشیم باز میمانند.»
لیثکات-هیمز اعتقاد دارد بچههایی که کارهای خانه را انجام میدهند در آینده به عنوان نیروی کاری شناخته میشوند که قادرند به خوبی با دیگران همکاری کند و به این دلیل که شخصا تقلا کردن را تجربه کردهاند از همدلی بالاتری برخوردار هستند و میتوانند به طور مستقل وظایفی را عهدهدار شوند.این محقق سخن خود را به پشتوانهی بلندمدتترین «مطالعهی طولی» انجام شده تا به امروز توسط دانشگاه هاروارد بیان میکند. مطالعهی طولی نوعی تحقیق است که در آن موارد مورد مطالعه، طی زمانی طولانی به دفعات مورد بررسی قرار میگیرند.
والدین موفق , ویژگی والدین موفق , ویژگیهای والدین موفق, والدین و بچه ها ,ویژگی والدین خوب, ویژگی های والدین خوب , والدین بچه های موفق, ویژگی والدین بچه های موفق ، دلایل خروپف در کودکان و آپنه خواب
۳٫- والدین بچه های موفق مهارتهای اجتماعی را به بچههایشان یاد میدهند
از همین دوران کودکی باید به کودکانتان مهارت های اجتماعی را یاد بدهید و سعی کنید روابط عمومی و اعتماد به نفسشان را بالا ببرید . هیچ وقت نگویید او بچه است و فعلا زود است . همچنین او را مستقل بار بیاورید. محققان دانشگاه پنسیلوانیا و دانشگاه دوک بیش از ۷۰۰ کودک مناطق مختلف آمریکا را از سنین مهدکودک تا ۲۵ سالگی دنبال کردند و بین مهارتهای اجتماعی سنین مهدکودک و موفقیت آنها در دو دههی بعد، به عنوان یک بزرگسال، رابطهی همبستگی معناداری یافتند.این مطالعه که ۲۰ سال به طول انجامید نشان میدهد کودکانی که از شایستگی اجتماعی بالاتری برخوردار بودند، یعنی میتوانستند بدون دریافت راهنمایی با همسالان خود همکاری کنند، به دیگران کمک کنند، احساسات دیگران را درک کنند و مشکلات را به تنهایی حل و فصل کنند، نسبت به کودکانی که مهارتهای اجتماعی محدودی داشتند، با احتمال بسیار بیشتری تا سن ۲۵ سالگی یک مدرک دانشگاهی و کاری تماموقت داشتند.
والدین موفق , ویژگی والدین موفق , ویژگیهای والدین موفق, والدین و بچه ها ,ویژگی والدین خوب, ویژگی های والدین خوب , والدین بچه های موفق, ویژگی والدین بچه های موفق