پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

مربای بالنگ یا طرز تهیه مربای بالنگ

0

مربای بالنگ یکی از مرباهای خوشمزه است که طعم خاصی دارد و اکثرا ان را دوست دارند. میوه بالنگ برای سلامتی ما خواص زیادی دارد و میتوانیم با مصرف مربای بالنگ از خواص ان بهره ببریم.

در این بخش از مجله اینترنتی زیگیل طرز تهیه مربای بالنگ را به شما اموزش می دهیم. پیشنهاد می کنیم حتما این مربا را در منزل تهیه کرده و میل کنید.

مربای بالنگ یا طرز تهیه مربای بالنگ

مواد لازم برای تهیه مربای بالنگ

بالنگ ۲ عدد

شکر هم وزن بالنگ

گلاب یک چهارم لیوان

زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه مربای بالنگ

برای طرز تهیه مربای بالنگ اول از همه باید بالنگ های مناسب را انتخاب کنید. بالنگ هایی برای اینکار مناسب هستند که برجستگی کمتری روی پوست دارند و به اسانی پوستش جدا می شود . برای جدا کردن پوست بالنگ برای تهیه مربای بالنگ ، شما باید از چاقوی میوه خوری تیز استفاده کنید .

در این هنگام باید یک لایه نازک از روی پوست بالنگ بردارید. اگر مقداری از پوست باقی ماند اشکالی ندارد چون باعث عطر بیشتر مربا میگردد ، ولی خیلی نباید این پوست باقی بماند. چون مربای بالنگ شما تلخ می شود.
وقتیکه پوست بالنگ را جدا کردید باید بالنگ را از وسط  دو قسمت کنید. سپس بخش داخلی (مغز) را در آورید و آب یکی از بالنگ ها را گرفته و صاف کنید که بعداْ به مربا اضافه شود .

مربای بالنگ یا طرز تهیه مربای بالنگ

سپس بخش سفید رنگ پوست که شبیه پنبه است را برای مربای بالنگ جدا کنید . اکنون این بخش را باید وزن کنید چون به نسبت ان باید شکر بریزید.

خب در مرحله بعدی برای تهیه مربای بالنگ ، باید بالنگ را به مدت ۱۲ ساعت در آب بخیسانید در این مدت مقداری آب جذب میکند . شکر را با دو لیوان آب بجوشانید تا برای مربا آماده باشد .

اکنون در طرز پخت مربا امده است که شما باید بالنگ ها را از آب خارج کنید و با دست فشار دهید تا آبش گرفته شود . در مرحله بعدی در ظرفی آب بریزید و بالنگ ها را بجوشانید . دو بار اینکار را تکرار کنید تا تلخی مربا گرفته شود. دقت داشته باشید که زیاد نجوشد هر بار ۱۰ دقیقه کافیست هر چه میزان آب هنگام جوشیدن بشتر باشد تلخی آن زودتر گرفته میشود .

پس از این مرحله بالنگ را روی صافی بریزید و چند بار آب سرد رویش بریزید بعد با دست فشار داده و آبش را بگیرید و در شهد بیندازید آب صاف شده بالنگ را به جای آبلیمو اضافه کنید ( از شکرک زدن شهد غلیظ جلوگیری میکند ) شعله را روشن کنید و صبر کنید تا بالنگ کاملاً بپزد .

مربای بالنگ یا طرز تهیه مربای بالنگ

در مربای بالنگ شما شهد باید کمی برایش باقی مانده و شیشه ای شود در آخر گلاب و زعفران اضافه کنید و صبر کنید دو سه جوش بزند و شعله را خاموش کنید .

امیدواریم از این بخش از مجله اینترنتی زیگیل با موضوع مربای بالنگ خوشتان امده باشد. اگر تجربه ای در این زمینه داشتید در بخش نظرات بیان کنید تا خوانندگان دیگر از ان استفاده کنند.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

آسان دنت فورکافی رایان درمان نرم افزار مطب برفانک کافه داران خرید رپورتاژ خرید بک لینک