مطالب مرتبط با آشپزی و تغذیه

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

بهترین عکس های دیدنی دنیا تصاوير ديدني و خنده دار تصاویر دیدنی های جهان تصاویر دیدنی و خنده دار ایرانی خبر جدید عکس از دیدنی های دنیا عکس جالب دیدنی و خنده دار عکس دیدنی ایران عکس دیدنی جالب عکس دیدنی جدید عکس دیدنی دنیا عکس دیدنی ها عکس دیدنی های جهان عکس دیدنی و جالب جدید عکس دیدنی و خنده دار ایرانی عکس دیدنی و خنده دار جدید عکس مکان های دیدنی دنیا عکسهاي ديدني و جالب عکسهاي ديدني و خنده دار عکسهای دیدنی جالب و خنده دار عکس های دیدنی روز دنیا عکسهای دیدنی و جالب عکسهای دیدنی و جالب از حیوانات عکسهای دیدنی و جالب ایرانی عکسهای دیدنی و جالب جدید عکسهای دیدنی و جالب دنیا عکسهای دیدنی و جالب روز عکس های دیدنی و خنده دار از ایران عکسهای دیدنی و خنده دار ایرانی عکس های دیدنی و خنده دار ورزشی

طرز تهیه خورشت قیمه نثار خوشمزه

مجله اینترنتی زیگیل » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه خورشت قیمه نثار خوشمزه

خورشت قیمه نثار یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که اصالتا مربوط به شهر قزوین است . طرز تهیه خورشت قیمه نثار به این صورت است که شما باید ابتدا برنجتان را از قبل خیس کنید. خلال بادام را نیز در ظرف دیگر خیس کنید. خلال پسته را هم با گلاب خیس کنید.

خورشت قیمه نثار یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که اصالتا مربوط به شهر قزوین است . خورشت قیمه نثار طرقداران زیادی دارد و برای پذیرایی از مهمان میتوان ان را تهیه کرد . همچنین خورشت قیمه نثار بسیار مغزی و مقوی است . چون دارای گوشت ، زعفران ، پسته و بسیاری از مواد مقوی دیگر می باشد . پیشنهاد میکنیم حتما این خورشت قیمه نثار را در منزل تهیه کنید و از خوردن ان لذت ببرید .

مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه نثار خوشمزه

۱ قاشق‏ غذاخوری رب گوجه ‏فرنگی

۱ قاشق‏ غذاخوری خلال پرتقال شیرین شده

۲ قاشق ‏غذاخوری خلال بادام

۲ قاشق‏ غذاخوری خلال پسته

۲۵۰ گرم گوشت مغز ران گوسفندی

۶ پیمانه برنج

۲ قاشق غذاخوری زرشک

۱ قاشق‏ غذاخوری شکر

۲ قاشق‏ غذاخوری پیاز داغ

۱ قاشق‏ غذاخوری گلاب

۱ قاشق‏ غذاخوری دارچین، هل، زیره

۱۰۰ گرم کره

زعفران به مقدار لازم

نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت قیمه نثار خوشمزه

طرز تهیه خورشت قیمه نثار به این صورت است که شما باید ابتدا برنجتان را از قبل خیس کنید. خلال بادام را نیز در ظرف دیگر خیس کنید. خلال پسته را هم با گلاب خیس کنید. همچنین زرشک را نیز بعد از اینکه شستید در ظرف دیگری خیس کنید .

در مرحله بعد گوشت را مانند قیمه معمولی تکه تکه کنید. سپس همراه با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن انها را تفت دهید . گوشت باید تغییر رنگ دهد. اکنون باید به این مواد حدود ۲ پیمانه آب اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد و حدود نیم ساعت بعد نصف خلال بادام را هم به ان اضافه کنید. اجازه دهید مغز گوشت کاملا پخته شود .

برنج را جداکانه ابکش و دم کنید . به گزارش مجله اینترنتی زیگیل ،خلال بادام مانده و خلال پسته را در روغن یا کره تفت دهید . بهتر است از کره استفاده کنید. زرشک خیس خورده را هم کمی تفت دهید . سپس شکر را اضافه کرد و زیرش را خاموش کنید . کمی از برنج را با زعفران ترکیب کنید تا برنج زعفرانی هم داشته باشید .

تزیین خورشت قیمه نثار

برای تزیین این خورشت ابتدا نصف برنج را در دیس بکشید . سپس مواد خورشت که شامل گوشت بود را نصف کرده و روی برنج بریزید . مجددا این کار را تکرار کنید . یعنی نصف برنج و نصف مواد قیمه نثار . سپس روی ان را با خلال پسته ، بادام ، زرشک و برنج زعفرانی به دلخواه با شکل های مختلف تزیین کنید. میتوانید خلال پسته و بادام و زرشک را مجددا با هم سرخ کنید و میتوانید همه را با هم ترکیب کنید . این به سلیقه شما بر می گردد.سخنان انیشتین و موفقیت در زندگی را مطالعه کنید .


# # # # # # # #

مطالب پیشنهادی

طرز تهیه سالاد ماکارنی خوشمزه و خوش طعم

طرز تهیه فسنجان با گوشت برای ۶ نفر

طرز تهیه فسنجان با گوشت برای ۶ نفر

زعفران و کاهش وزن بدلیل آرامش اعصاب

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه و تصاویر

پربازدید های آشپزی و تغذیه , سبک زندگی

نظرات شما