پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

۵ خاصیت آجیل در بدن

0

سلام دوستان

در این پست از مجله زیگیل برای شما عزیزان ۵ خاصیت برتر آجیل را اماده کرده ایم

با ما همراه باشید

5 خاصیت آجیل در بدن
5 خاصیت آجیل در بدن

آجیل و نقص سیستم ایمنی

گردوی آمریکایی، بادام زمینی، مغز دانه برزیلی و بادام هندی از منابع عالی عنصر روی هستند.

تصور می‌شود که کمبود روی باعث اختلال در پاسخ‌های سیستم ایمنی، خصوصاً سیستم لنفاوی می‌گردد.

آجیل و سطح بالای کلسترول خون

مشاهده شده است که مصرف منظم بادام خام باعث کاهش سطح کلسترول تام می‌شود.

نتایج حاصل از یک مطالعه نشان داده‌اند که مصرف بادام زمینی به مدت ۳ هفته سطح کلسترول LDL را به میزان ۱۰ درصد کاهش می‌دهد.

آجیل و بیماری قلبی

بادام زمینی، گردو، فندق و بادام هندی تامین کننده فولات هستند و در نتیجه می‌توانند به کاهش بروز بیماری‌های قلبی کمک کنند.

آجیل و ناباروری مردان

مشاهده شده است که دریافت ناکافی سلنیوم یکی از عوامل موثر در ناباروری مردان است.

آزمایش‌های متعدد نشان دادهاند که سطح پایین سلنیوم می‌تواند باعث کاهش تعداد اسپرم گردد.

در حالیکه به دنبال افزایش سطح سلنیوم خون تعداد و تحرک اسپرم‌ها افزایش می‌یابد.

مغز دانه برزیلی از منابع بسیار غنی سلنیوم است و مصرف فقط ۳ تا ۴ عدد  از آن در روز نقش موثری در افزایش سطح سلنیوم خواهد داشت.

آجیل و تراکم پایین استخوان

بادام، فندق، مغز برزیلی و پسته از منابع بسیار مفید کلسیم خصوصاً برای افرادی هستند که از شیر و لبنیات به میزان کافی استفاده نمی‌کنند.

دریافت مقادیر ناکافی کلسیم در دوران نوجوانی باعث کاهش تراکم استخوان و بروز پوکی استخوان (استئوپروز) در دوران‌های بعدی زندگی می‌شود.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.