پاتک سایبری؛ لازمه افزایش توان بازدارندگی
رییس سازمان جاسوسی آلمان، خواستار انجام ضد حمله علیه دشمنان سایبری این کشور، برای افزایش توان بازدارندگی شد.
دریافت این خبر از زیگیل
به گزارش واحد بینالملل زیگیل؛ هانس جورج ماسن (Hans-Georg Maassen)، در صحبتهای تأملبرانگیزی، عنوان کرد که تمرکز نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آلمانی، صرفاً بر دفاع از زیرساختهای دیجیتال، کافی نیست و این سازمانها، باید به فراتر از این موارد بیندیشند.
رییس سازمان اطلاعات داخلی آلمان، بر این موضوع تأکید کرد که کشورش باید برای فعالیتهای ضد حمله سایبری در آینده آماده شود و صرفاً نباید بر محافظت از زیرساختهای دیجیتال خودش تأکید داشته باشد. در بخشی از صحبتهای او در این زمینه آمده است: «ما گمان میکنیم که خروج از حالت دفاعی کامل، ضروری است، اما ما باید قادر باشیم تا به نحوی به دشمنانمان حمله کنیم که آنها در آینده، حملات خود را علیه ما متوقف کنند.»
ترس از دخالت روسیه در انتخابات آتی آلمانها، مقامات این کشور را دچار تشویش و نگرانی کرده و آنها را به فکر تقویت توان دفاعی خود انداخته است. البته، باید به این نکته نیز اشاره کرد که حتی در صورت اثبات دخالت مسکو در انتخابات کشوری همانند آمریکا، آیا آلمانها قادر به تشخیص و دفاع در برابر این حمله خواهند بود؛ حملهای که حتی آمریکاییها نیز نتوانستهاند دلیل متقنی برای اثبات آن پیدا کنند.
این مقام اطلاعاتی آلمانی، در بخش دیگری از صحبتهای خودش، خواستار وضع قوانین شفافتری در مورد فضای سایبری شد تا بتواند از این طریق، ساختار حملاتی که تهدید بزرگی برای امنیت سایبری این کشور تلقی میشوند را فلج کند.
سازمان اطلاعاتی آلمان در گزارش خود، بر افزایش حملات موسوم به فیشینگ در این کشور تأکید کرده و خواستار مقابله با موج افزایشی این حملات، در سازمانهای دولتی شد. سال ۲۰۱۵، سال پر چالشی برای دولت آلمان از لحاظ بحرانهای امنیت سایبری بود. یکی از مهمترین حملاتی که در این سال، دولت آلمان را با مشکلات عمدهای مواجه ساخت، حمله سایبری به سرورهای مجلس این کشور بود که هزینه گستردهای را به دولت آلمان، برای بازسازی آنها تحمیل کرد.