http://www.perspolisitarin.loxblog.com http://www.tanaffor2.loxblog.com http://www.gazorkhan.loxblog.com http://www.loveff.loxblog.com http://www.campaignzohor.loxblog.com http://www.paragalaydar.loxblog.com http://www.zakharbazi.loxblog.com http://www.vjir.loxblog.com http://www.khande20.loxblog.com http://www.moaraghl.loxblog.com http://www.hosseinabad.loxblog.com http://www.silentboy.loxblog.com http://www.kamyaran.loxblog.com http://www.fotonini.loxblog.com http://www.argpishgaman.loxblog.com http://www.shabahang20.loxblog.com http://www.love56.loxblog.com http://www.profilenice.loxblog.com http://www.hamechidaram.loxblog.com http://www.love56.loxblog.com http://www.tabadolha.rozblog.com http://www.bestweblogs.rozblog.com http://www.tabadoliha.rozblog.com http://www.weblognevisaan.rozblog.com http://www.mamlekate.ir http://www.welink.rozblog.com http://www.cze.ir http://www.link4up.rozblog.com http://www.cafelink.rozblog.com http://www.linksee.rozblog.com http://www.youtube23.rozblog.com http://www.guitareman.rozblog.com http://www.zhee.ir http://www.irsaba.ir http://www.add-links.ir http://www.5link.ir http://www.itismsrt.ir http://www.rozesefidam.rozblog.com http://www.etstur.ir http://www.gemlink.rozblog.com http://perspolisitarin.loxblog.com http://tanaffor2.loxblog.com http://gazorkhan.loxblog.com http://loveff.loxblog.com http://campaignzohor.loxblog.com http://paragalaydar.loxblog.com http://zakharbazi.loxblog.com http://vjir.loxblog.com http://khande20.loxblog.com http://moaraghl.loxblog.com http://hosseinabad.loxblog.com http://silentboy.loxblog.com http://kamyaran.loxblog.com http://fotonini.loxblog.com http://argpishgaman.loxblog.com http://shabahang20.loxblog.com http://love56.loxblog.com http://profilenice.loxblog.com http://hamechidaram.loxblog.com http://love56.loxblog.com http://tabadolha.rozblog.com http://bestweblogs.rozblog.com http://tabadoliha.rozblog.com http://weblognevisaan.rozblog.com http://mamlekate.ir http://welink.rozblog.com http://cze.ir http://link4up.rozblog.com http://cafelink.rozblog.com http://linksee.rozblog.com http://youtube23.rozblog.com http://guitareman.rozblog.com http://zhee.ir http://irsaba.ir http://add-links.ir http://5link.ir http://itismsrt.ir http://rozesefidam.rozblog.com http://etstur.ir http://gemlink.rozblog.com http://linux-web.ir http://carzor.lineblog.ir http://linux-web.ir http://monopod.shikweb.ir https://isheidayi.com/ http://welink.rozblog.com/ http://omdebazaar.ir http://link4up.rozblog.com http://cafelink.rozblog.com http://www.backlinka.ir http://www.tablloravan.ir http://www.zhee.ir http://www.darvishmusic.com/ http://add-links.ir http://www.popup.5link.ir http://www.backlinka.ir http://backlinka.ir http://www.backlinka.ir
ویکیوز

مطالب مرتبط با آشپزی و تغذیه

نرم افزار مطب

نوشته تصادفي

تبلیغات متنی

برچسب های پرکاربرد

بهترین عکس های دیدنی دنیا تصاوير ديدني و خنده دار تصاویر دیدنی های جهان تصاویر دیدنی و خنده دار ایرانی خبر جدید عکس از دیدنی های دنیا عکس جالب دیدنی و خنده دار عکس دیدنی ایران عکس دیدنی جالب عکس دیدنی جدید عکس دیدنی دنیا عکس دیدنی ها عکس دیدنی های جهان عکس دیدنی و جالب جدید عکس دیدنی و خنده دار ایرانی عکس دیدنی و خنده دار جدید عکس مکان های دیدنی دنیا عکسهاي ديدني و جالب عکسهاي ديدني و خنده دار عکسهای دیدنی جالب و خنده دار عکس های دیدنی روز دنیا عکسهای دیدنی و جالب عکسهای دیدنی و جالب از حیوانات عکسهای دیدنی و جالب ایرانی عکسهای دیدنی و جالب جدید عکسهای دیدنی و جالب دنیا عکسهای دیدنی و جالب روز عکس های دیدنی و خنده دار از ایران عکسهای دیدنی و خنده دار ایرانی عکس های دیدنی و خنده دار ورزشی

راز خوشمزه شدن باقلا پلو چیست ؟

مجله اینترنتی زیگیل » آشپزی و تغذیه » راز خوشمزه شدن باقلا پلو چیست ؟

باقلا پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانیست که طرفداران زیادی دارد. برخی افراد ان را با مرغ میخورند ، برخی با ماهی و برخی با گوشت گوسفند. در هر سه حالت خوشمزه است. اما این غذا برای خوشمزه شدن ترفندهای خاص خود را دارد. در این بخش از زیگیل برخی از این ترفندها را در اختیارتان می گذاریم.

باقلا پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانیست که طرفداران زیادی دارد. برخی افراد ان را با مرغ میخورند ، برخی با ماهی و برخی با گوشت گوسفند. در هر سه حالت خوشمزه است. اما این غذا برای خوشمزه شدن ترفندهای خاص خود را دارد. در این بخش از زیگیل برخی از این ترفندها را در اختیارتان می گذاریم.

 خوشمزه شدن باقلا پلو

راز خوشمزه شدن باقلا پلو

۱ – برای خوشمزه شدن باقلا پلو از باقلا‌هایی استفاده کنید که پوست سبز رنگی دارند و البته به مدت طولانی هم فریز نشده‌اند زیرا ماندن طولانی‌مدت باقلا در فریزر باعث تغییر رنگ و طعم این ماده غذایی می‌شود.

۲ – به گزارش زیگیل برای خوشمزه شدن باقلا پلو بهتر است نصف مقدار برنج، باقلا اضافه کنید. یعنی در ۴ پیمانه برنج، ۲ پیمانه باقلا بریزید.

۳ – برای خوشمزه شدن باقلا پلو بهترین گوشت‌ها برای صرف با باقلاپلو، گوشت‌های گردن و ماهیچه هستند البته این غذا با گوشت مرغ نیز خورده می‌شود. جالب است بدانید که جنوبی‌ها این برنج مخلوط را با ماهی هم می‌خورند.

۴ – برای خوشمزه شدن باقلا پلو قبل از افزودن باقلا به برنج آبکش‌شده، بهتر است آن را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در آب جوش قرار دهید و با دم کشیدن کامل برنج، باقلا‌ها نیز مغزپخت خواهندشد. یادتان باشد که این مرحله نباید خیلی طولانی شود زیرا در صورت زیاد جوشیدن باقلا‌ها در آب، ‌ بعد از دم کشیدن همراه برنج، له خواهند شد. در ضمن، هنگام جوشیدن باقلا‌ها در آب، کفی روی آن‌ها را می‌گیرد که باید آن را بردارید زیرا در غیر این صورت باقلاپلو رنگ کدر و تیره‌ای پیدا می‌کند که چندان خوشایند نیست.

۵ – برای خوشمزه شدن باقلا پلو برخی باقلا‌ها به‌خوبی پخته نمی‌شوند. این نوع باقلاها ناپز هستند و هر قدر روی حرارت بمانند، باز هم پخته نخواهند شد بنابراین بهتر است از خرید و حرارت دادن آن‌ها خودداری و از خوردنشان صرف‌نظر کنید.

۶ – برای خوشمزه شدن باقلا پلو سبزی مناسب این غذا شوید است که توصیه می‌شود از نوع تازه آن استفاده کنید. در ضمن می‌توانید هنگام دم کشیدن برنج، یک شاخه سیر تازه در میان آن قرار دهید تا عطر منحصر به فردی بگیرد.

۷ – برای خوشمزه شدن باقلا پلو اگر باقلاپلویتان با گوشت گردن بود، برای طعم دادن بیشتر به این غذا می‌توانید روی برنج در حال دم کشیدن، دارچین بیفزایید و روی گوشت نیز کمی‌ دارچین بریزید. به این ترتیب غذا طعم متفاوت‌تری پیدا خواهد کرد.

۸ – برای خوشمزه شدن باقلا پلو ته دیگ این غذا می‌تواند مخلوط برنج با باقلا یا نان، به‌خصوص نان تافتون، باشد. به این ترتیب دیگر با هیچ بهانه‌ای از خیر ته دیگ تهیه شده نخواهید گذشت.

 خوشمزه شدن باقلا پلو

خوشمزه شدن باقلا پلو

نکته‌ هایی برای خوشمزه شدن باقلا پلو

برای خوشمزه شدن باقلا پلو اگر فشارخون دارید بهتر است به برنج کمی ‌سیر تازه بیفزایید و افزودن نمک را بسیار محدود کنید. می‌توانید در کنار مرغ از سیب‌زمینی استفاده کنید زیرا این ماده غذایی سرشار از پتاسیم است و به کنترل فشارخونتان کمک خواهد کرد. البته در صورت خوردن سیب‌زمینی با این غذا، مقدار برنج مصرفی‌ را به حداقل برسانید زیرا در غیر این صورت دچار اضافه وزن خواهید شد.

برای خوشمزه شدن باقلا پلو اگر چربی خون دارید بهتر است با این غذا گوشت سفید مانند گوشت بوقلمون یا مرغ میل کنید آن هم قسمت سینه زیرا چربی کمتری دارد، غذا را با روغن کمتری تهیه و آن را با یک بشقاب سبزی خوردن میل کنید. این فیبر دریافتی به تنظیم چربی خونتان کمک خواهد کرد.

برای خوشمزه شدن باقلا پلو اگر لاغرید بهتر است وقتی غذا را در بشقاب کشیدید، به آن کره بیفزایید و آن را با یک بشقاب سالاد و سبزی‌های رنگارنگ و تازه میل کنید. این سبزی‌ها بهتر است شامل گوجه‌فرنگی، کاهو، کلم‌قرمز و جوانه گندم باشد. پیشنهاد می‌کنیم باقلاپلو با مرغ را با یک لیوان آبمیوه تازه خانگی میل کنید تا مقدار کالری‌ای که در واحد حجم در یک وعده غذایی دریافت می‌کنید، افزایش یابد.


# # # # # # #

مطالب پیشنهادی

خواص سیب و فواید سیب برای سلامت ما

آشنایی برای خواص نعناع و روغن نعناع

طرز تهیه فلافل خانگی

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه قدم به قدم سریع

۴ روش برای بزرگ کردن سینه با تغذیه

پربازدید های آشپزی و تغذیه

نظرات شما