پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

طرز تهیه مربای به خوشرنگ و خوش مزه

0

مربای به یکی از مرباهای خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد . شما میتوانید براحتی این مربا را در منزل تهیه کنید و در وعده صبحانه میل کنید . اگر کره هم در کنار مربای به استفاده کنید طعم دلپذیری دارد . در این پست از مجله اینترنتی زیگیل طرز تهیه مربای به خوشمزه را برایتان بیان میکنیم . حتما این مربا را در منزل تهیه کنید . خوبی مربای به اینست که لازم نیست از به های درشت و گران استفاده کنید . حتی میتوانید با استفاده از به های نیمه رسیده یا نیمه کرم خورده یا … هم  مربای به را تهیه کنید . بنابراین هزینه زیادی ندارد . ( طرز تهیه مربای به خوشمزه )

موادلازم برای تهیه مربای به

به پوست کنده و خرد شده= ۳ کیلو

شکر = ۲-۲/۵کیلو با توجه به سلیقه شما

اب= تا جایی که روی سطح به را بگیرد

دانه به= ۱ قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل)

هل=۱ قاشق غذاخوری

اب لیمو = ۳ قاشق سوپخوری یا حدود نیم پیمانه

مربای به
مربای به

طرز تهیه مربای به

به گزارش مجله اینترنتی زیگیل ، برای تهیه مربای به ابتدا به ها را حسابی بشویید . پرز هایی به پوست به چسبیده است که باید انها را هم پاک کنید . برای مربای به هم میتوانید پوست های ان را بکنید و هم میتوانید با پوست مربا را تهیه کنید . ( طرز تهیه مربای به خوشمزه )

اکنون باید به ها را چهار قاچ کنید و تخم ها و قسمت سفت ان را جدا کنید . به ها را به سایز و شکل دلخواه برش دهید. و مجددا انها را بشویید. پیشنهاد میکنیم اگر ممکن است این مربا را در قابلمه مسی سفید شده بپزید . چون بسیار خوشرنگ تر می شود .

اکنون به ها را در قابلمه مورد نظر ریخته و هشت لیوان اب به انها اضافه کنید . اب باید روی سطح به ها را بگیرد . سپس حرارت گاز را روی درجه ملایم بگذارید و درب قابلمه را ببندید.

وقتی که مطمین شدید به ها پخته شده ، شکر را هم به مواد داخل قابلمه بیفزایید . سپس مجددا حدود ۳-۴ ساعت ان را روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا خوشرنگ شود و مربایتان قوام بیاید .

 مطالعه بیشتر : طرز تهیه مربای آلبالو و ترفندهای جالب

پس از اینکه به ها پخت (مواظب باشیم که له نشوند) شکر را به مربا اضافه نموده و هل را نیز اضافه می کنیم. سپس آن را به مدت ۳ الی ۴ ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا رنگ آن زیبا شود و مربا قوام بیاید.

در مرحله بعدی باید آبلیمو را اضافه کنید . وقتی که چند جوش زد قابلمه را از روی حرارت بردارید . یادتان نرود که در قابلمه باید همیشه بسته باشد . همچنین زیر حرارت را زیاد نکنید . ( طرز تهیه مربای به خوشمزه )

البته اگر دیدید که رنگ مربا زیبا بود اما شهد آن هنوز قوام نیامده بود، میتوانید درب قابلمه را در انتها بردارید و شعله را زیاد کنید . ولی خودتان بالای سرش باشید که سر نرود یا نسوزد .

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

آسان دنت فورکافی رایان درمان نرم افزار مطب برفانک کافه داران خرید رپورتاژ خرید بک لینک مسواک بین دندانی ارتودنسی متخصص ارتوپدی زانو دکتر مهدی شهرستانی دکتر حمید روشندل متخصص ارتوپد فیزیوتراپی تهران بهترین متخصص ایمپلنت در تهران دکتر مهرداد فتحیان ارتودنسی ارتودنسی نامرئی در تهران دکتر سامان فلاحی متخصص ایمپلنت فیزیوتراپی پیشرفته شمیم متخصص پروستات