پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

۲ روش تهیه ترشی گیلاس یا گیلاس ترشی

0
 ترشی گیلاس یا گیلاس ترشی یکی از ترشی های پر طرفدار است که نه تنها به عنوان ترشی مصرف می شود ، بلکه از آن برای تزیین سالاد و سایر غذاها نیز استفاده می کنند . مثلا میتوانید فلفل دلمه ای را نصف کرده و از هر نصف ان به عنوان کاسه ترشی گیلاس استفاده کنید . همچنین ترشی گیلاس را روی خلال دندان فشار دهید و سپس خلال دندان را روی فلفل دلمه ای فرو کنید . حتی به صورت ساده میتوانید گیلاس ها را روی سالاد کاهو بریزید . در این پست از مجله اینترنتی زیگیل طرز تهیه ترشی گیلاس یا گیلاس ترشی را برایتان بیان میکنیم.

مواد لازم برای تهیه ترشی گیلاس شماره یک

گیلاس : ۱ کیلو
شکر سفید : ۳ قاشق غذاخوری
سرکه : ۱/۵ لیتر
فلفل سیاه یا سفید درست : ۱۰ عدد
برگ بو و رزماری تازه : تعدادی
آب ساده : یک استکان

طرز تهیه ترشی گیلاس شماره یک

برای تهیه ترشی گیلاس ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید. سپس گیلاس ها را روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود.
 .
به گزارش مجله اینترنتی زیگیل ، در مرحله بعدی گیلاس را داخل شیشه بریزید و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل قرار دهید.
 .
در ظرفی جداگانه روی حرارت آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید.  در این مرحله سرکه را نیز اضافه کنید.
 .
برای تهیه گیلاس ترشی در این قسمت شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود .
 .
مایع را روی گیلاس ها بریزید، در شیشه را محکم ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند .
 .

ده روز بعد میتوانید از ترشی استفاده کنید.

طرز تهیه مربای آلبالو و ترفندهای جالب

.
 
ترشی گیلاس یا گیلاس ترشی
ترشی گیلاس یا گیلاس ترشی

مواد مورد نیاز برای تهیه ترشی گیلاس شماره دو

ترشی : نیم کیلو

سرکه : به مقدار لازم

فلفل دانه : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

ترخون : چند برگ

طرز تهیه ترشی گیلاس دو

برای تهیه ترشی گیلاس ، گیلاس ها را بشویید ، دمشان را بگیرید و کنار بگذارید .

در این قسمت باید سرکه را با نمک برای چند دقیقه بجوشانید و اجازه دهید خنک شود .

اکنون گیلاسها را در بطری بریزید ، سپس روی آن سرکه و نمک بریزید . یادتان نرود که  به هر بطری مقداری ترخون و فلفل دانه هم اضافه بکنید .

در مرحله بعدی سه روز بعد سرکه قبلی را دور ریخته و سرکه تازه در آن بریزید . همچنین مجددا سرکه را باید با نمک بجوشانید و بگذارید سرد بشود . سپس در بطری کرده و سرکه را به بطری اضافه کنید .

حدودا ۱۵ روز بعد میتوانید ترشی را میل کنید .

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

آسان دنت فورکافی رایان درمان نرم افزار مطب برفانک کافه داران خرید رپورتاژ خرید بک لینک مسواک بین دندانی ارتودنسی متخصص ارتوپدی زانو دکتر مهدی شهرستانی دکتر حمید روشندل متخصص ارتوپد فیزیوتراپی تهران بهترین متخصص ایمپلنت در تهران دکتر مهرداد فتحیان ارتودنسی ارتودنسی نامرئی در تهران دکتر سامان فلاحی متخصص ایمپلنت فیزیوتراپی پیشرفته شمیم متخصص پروستات