پیامرسان Google Hangouts و بررسی کامل ویژگیهای آن
افراد بسیار زیادی در سرتاسر جهان مشغول استفاده از شبکههای اجتماعی میباشند، این مسئله موجب شده تا شرکتهای زیادی برای طراحی یک پیامرسان وارد عمل شوند و بتوانند سهمی از این فضا را به خود اختصاص دهند، البته جالب آنجاست که شاید ورود آسان باشد اما ماندگاری قطعا دشوار خواهد بود. مهمترین اصل ماندگاری در بین پیامرسانها به پارامترهای مختلفی همانند ایجاد فضای امن و همچنین بروزرسانیهای متنوع بستگی خواهد داشت. در کشور ما نیز به همین شکل است، پیامرسانهای بسیار زیادی همانند لاین، وایبر و We Chat وارد شدند اما بنا بر دلایلی نتوانستند ماندگاری خود را حفظ نمایند و هم اکنون برنامه تلگرام یا اینستاگرام در حال خودنمایی میباشند. در این مقاله قصد داریم تا پیامرسان Google Hangouts را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم.
پیامرسان Google Hangouts و بررسی آن
همراهان مجله اینترنتی زیگیل یکی از پیامرسانهایی که در سرتاسر جهان دارای کاربران زیادی هم میباشد را میتوان Google Hangouts دانست، شرکت گوگل به خوبی از این موضوع مطلع بوده که اگر بخواهد پیشرفتی حاصل شود باید استراتژی متنوع بودن را در پیش گرفت.
شرکت گوگل جدا از مسائل مربوط به دنیای اینترنت سعی کرده تا با انتشار برخی از محصولات دیجیتال نیز به همگان اثبات نماید در صورتی که بخواهد وارد کاری شود مسلما میتواند رقیبی سرسخت به حساب آید، پیامرسان Google Hangouts یکی از همین موارد به شمار میرود. اگر بخواهیم تنوع را برایتان با یک مثال توضیح دهیم لازم است تا به برنامه Whatsapp و تلگرام اشاره کنیم، البته میتوان گریزی هم به رقابت بین اینستاگرام و Snapchat هم زد. برنامه Whatsapp یکی از قدیمیترین پیامرسانها بوده و بیش از 1 میلیارد کاربر نیز دارد اما در کشور ما یعنی ایران نزدیک به 40 میلیون نفر فقط از تلگرام استفاده میکنند و سایر برنامهها را کنار گذاشتهاند، راز موفقیت تلگرام در ارائه بروزرسانی و همچنین ایجاد یک فضای امن گسترده است.
تلاش مدیران Whatsapp برای جذب مخاطب
این مسئله را باید بسیار مهم تلقی کرد چرا که مدتی است مدیران برنامه Whatsapp با ایجاد برخی تغییرها قصد دارند تا بتوانند کاربران بیشتری را جذب نمایند، یکی از تغییراتی که شاید برای شما بسیار ساده نیز به نظر برسد، تاثیرات زیادی را بر روی میزان کاربران گذاشته است. شاید برایتان سوال پیش آمده باشد و بخواهید تغییر صورت گرفته را بدانید، مسلما تمامی شما تاکنون پیام صوتی ارسال کردهاید، جهت ارسال چنین پیامی در تلگرام باید بر دکمه مربوطه دست گذاشته و تا پایان مکالمه نیز به صورت ثابت نگه دارید، برنامه Whatsapp در یک بروزرسانی توانست این فشار دادن دکمه را یک مرتبه نماید، همین تغییر کوچک توانست تا راحتی را برای کاربران فراهم کند. در مقایسه بین برنامه اینستاگرام و Snapchat نیز شرایط به همین صورت است، اینستاگرام تنها یک سال زودتر از Snapchat تاسیس شد اما هم اکنون دارای بیش از 800 میلیون کاربر فعال ماهانه بوده و این میزان در برنامه Snapchat به 170 میلیون میرسد، این مسئله دلایل گوناگونی دارد که میتوان به ویژگیهای خاص ارائه شده توسط اینستاگرام اشاره کرد. اما شرکت گوگل پانزدهم ماه مِی سال 2013 به صورت رسمی پیامرسان Google Hangouts را منتشر کرد، این برنامه در ابتدا کاربران زیادی را به سوی خود جذب کرد و مشخص بود که آیندهای درخشان خواهد داشت. چیزی که همگان حدس میزدند این بود که قطعا گوگل امکانات و ویژگیهای خاصی را در این راستا ارائه خواهد داد تا بتواند پیامرسان را بسیار قوی جلو ببرد، چندی پیش و طی یک بیانیه پیامرسان Google Hangouts به دو بخش بزرگ و اساسی تقسیم شد. بخش اول به نام Hangouts Meet بوده و بخش دیگر نیز به نام Hangouts Chat شناخته میشود.
هدف گوگل از این کار چه بوده است؟
گوگل و متخصصانش به شکل دیگری اتفاقات و رشد تکنولوژی را رصد کرده و همواره در تلاشند تا کارها و ایدههای نو را به ثمر برسانند. گوگل با انجام این جداسازی توانست تا در پیامرسان Hangouts Meet ویژگیهای بسیار مهمی از قبیل ایجاد یک کنفرانس ویدیویی را نهادینه کند. نکته جالب در رابطه با این کنفرانس را میتوان شرکت آنلاین 50 نفر دانست، این مسئله توانسته تا در زمینههای بسیار زیادی علیالخصوص مباحث علمی و دانشگاهی که افراد قادرند تا با یک استاد و یا دانشمند از کشوری دیگری یک کنفرانس با کیفیت برگزار نمایند، این مسئله برای کسانی که در زمینههای آموزشی فعالیت دارند از اهمیت بالایی برخوردار بوده و ارزش کار گوگل را به خوبی درک میکنند، این ویژگی در مسائل تجاری نیز کاربردهای فراوانی دارد. یکی از نکات حائز اهمیت در این پیامرسان امکان شرکت در کنفرانس، بدون نصب برنامه و یا افزونهای خاص بوده اما وقتی شرکت گوگل سیاست این چنینی را برای استفاده تمامی افراد از کنفرانس به کار میگیرد سایر افرادی که این برنامه را ندارند ترغیب خواهند شد تا به این جمع بپیوندند. این برنامه برای دستگاههای اندرویدی و همچنین i.o.s طراحی شده و به راحتی از سایتهای معتبر نیز قابل دریافت میباشد. البته این آخرین برنامه ارتباط ویدیویی شرکت گوگل نبوده و در ماه آگوست سال 2016 نیز با طراحی و انتشار برنامه Google Duo توانست تا علاقهمندان به فضاهای مجازی را شگفتزده نماید، چیزی که میتوان با قاطعیت گفت آن است که در آینده از این برنامه بیشتر خواهیم شنید.
ایجاد سهولت در پرداخت الکترونیکی
اینطور که پیداست شرکت گوگل قصد دارد تا یک درگاه برای سهولت پرداختهای کاربران در سراسر جهان ایجاد نماید، این درگاه ترکیبی از دو درگاه Android Pay و Google Wallet بوده و مسلما از امنیت بالایی نیز برخوردار خواهد بود. لازم به ذکر است که در سطح جهانی درگاههایی زیادی وجود دارند که شاید بسیاری از کاربران نتوانند به آن اعتماد کنند و همین مسئله میتوان دلیل خوبی برای این کار شرکت گوگل به حساب آید.بد نیست بدانید که شرکت گوگل سال 1998، چیزی در حدود 19 سال قبل پا به عرصه نهاده و از همان زمان با راهاندازی بزرگترین موتور جست و جوگر جهان موفق شد تا نام خود را پر آوازه نماید. بر اساس آخرین آمار ارائه شده در سال 2017 بیش از 73000 کارمند که شامل تعداد بالایی از متخصصین حوزه تکنولوژی و فناوری اطلاعات میباشند را به خدمت خود در آورده است و از همین رو یکی از بزرگترین شرکتها و یا به عبارتی غول تکنولوژی دنیا خوانده میشود. آیا شما از پیامرسان Google Hangouts استفاده کردهاید؟ نظرتان در رابطه با آن چیست؟
منبع: https://www.zigil.ir/