پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

دیابت شیرین یا دیابت نوع دوم چیست؟

0

در این عارضه که نوع معمولی و رایج دیابت است قند در ادرار یافت می شود.در این مطلب از مجله زیگیل برایتان از دیابت شیرین و علائم آن می گوییم.

 

دیابت شیرین چگونه ایجاد می شود؟

 

دیابت شیرین

 

در حال عادی، موقعی که مواد نشاسته ای در روده کوچک هضم می شود، قند حاصل به وسیله خون به کبد میرود و فقط مقدار بسیار کمی از آن برای سوختن در بافتها و ایجاد انرژی و گرما وارد جریان خون میگردد.

 

لیکن در دیابت شیرین مقدار بیشتری قند در خون به می شود ودر نتیجه مقدار اضافی آن به وسیله کلیه ها به خارج دفع میگردد.

 

عموماً چنین تصور می کنند که علت دیابت شیرین این است که لوزالمعده درست کار نمی کند زیرا لوزالمعده علاوه شیرهای که نشاسته ای و قندی در روده ترشح می کند

 

ماده ای به نام انسولين درخون میریزد که برای سوختن قند خون در بافتها و ایجاد انرژی به کار میرود. در حقیقت این بیماری نتیجه عدم توازن تغذیه به دنبال اختلال در تمامی دستگاه تغذیه ای بدن

 

(که کبد و لوزالمعده و سایر اعضای حیاتی را شامل می شود) است. منشاء این بیماری فقط اختلال لوزالمعده نیست بلکه با خرابی تمام دستگاههای بدن ارتباط دارد.

 

عوامل مستعد کننده دیابت شیرین چیست؟

 

دیابت شیرین

 

سال ها طول میکشد تا بیماری خود را نشان دهد. عادت به بد غذایی دایمی، عصبانی شدن دستگاه در نتیجه بی بند و باری همه جانبه، اضطراب همیشگی، کار زیاد و غیره و نیز درمان بازدارنده بیماریهای قبلی،

 

عوامل مستعد کننده ای در ایجاد اختلال در دستگاه های فعال تغذیه ای است که موجب تولید دیابت می گردند.اغلب چنین می پندارند که مصرف زیاده از حد مواد نشاسته ای وقندی اساس برهم خوردگی توازن تغذیه است که به دیابت منجر میگردد.

 

لیکن در حقیقت مصرف زیاده از حد غذاهای حاوی مواد نشاسته ای (به همراه سایر عوامل مستعد کننده) است که سرانجام باعث دیابت می شود.

 

بارها به این نکته اشاره کردیم که امروزه ریشه هرگونه بیماری با مصرف نان سفید، قند سفید، گوشت، سیب زمینی پخته، سبزی های پخته، شیرینی ها، غذاهای نشاسته ای خمیری ارتباط دارد.

 

دیابت شیرین

 

اما چون این گونه رژیم غذایی در بعضی افراد موجب ازدیاد فشار خون و در عده ای باعث اختلالات کلیوی و در برخی موجب دیابت و در افراد دیگری باعث برونشیت میگردد،

 

لذا آنچه میدانیم این است که وضع مزاجی هرکس با دیگری متفاوت است (شاید قدرت هماهنگی کنندگی اعمال حیاتی بدن در این کار دخالت داشته باشد).

 

نکته مهم دیگر اینکه هرکس با خوردن این گونه مواد غذایی برحسب زمینهٔ مزاجی و استعدادی که دارد بـــه نوعی از بیماریهای فوق مبتلا می شود و درمانهای بازدارنده نیز در ایجاد این بیماریها نقش موثری دارند.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.