پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

دفع مواد سمی با تغذیه ی مناسب

0

راز تندرستی در پاکیزگی درون نهفته است. در این مطلب از مجله اینترنتی زیگیل درباره اهمیت دفع مواد سمی از بدن صحبت میکنیم.

 

آنچه باید برای به دست آوردن اش مبارزه کنید همین است.بدنی که در آن اثری از مواد سمی نباشد.

 

برای دست یافتن بر این هدف باید که رژیم غذایی خودتان را به تدریج شامل انواع میوه ها و سبزی ها کنید.

 

رژیم غذایی مناسب برای دفع مواد سمی

مواد سمی

صبح ها باید از میوه ی تازه استفاده کنید، ناهار نیز باید از سالادی که از سبزی های تازه تهیه شده است مصرف کنید و اگر مایل باشید می توانید مقداری هم میوه ی تازه به عنوان «دسر» میل کنید.

 

هر روز باید از یکی از انواع سبزی های زرد میل کنید.

 

سبزی های زرد عبارت از: سیب زمینی شیرین، کدوی حلوايی و هویج فرنگی است. برای مصرف این سبزی ها می توانید آن را به صورت پخته یا نیم پز در بیاورید.

 

با هر وعده غذای اصلی می توانید مقدار زیادی مواد پروتئینی مصرف نمایید.

 

ما خودمان از پروتئین های گیاهی استفاده می کنیم ولی از مصرف پروتئین های حیوانی مثل گوشت قرمز گوشت ماهی، تخم مرغ و پنیر طبیعی به مقدار متوسط نیز تغذیه میکنیم.

 

رژیم غذایی شما نیز باید شامل انواع دانه ها نظیر کنجد، تخمهٔ کدو، آفتاب گردان و … باشد.

 

هفته ای سه وعده باید از دانگی ها (لوبیا، نخود و …) و برنج قهوه ای مصرف کنید.

مواد سمی

اگر خود را به مصرف انواع خوراکی های خدا داده عادت بدهید آن وقت خواهید توانست از یک رژیم غذایی مناسب برخوردار شوید و در پی آن از یک زندگی هستند.

 

پیش از خریداری روغن بایستی بر چسب آن را بررسی کنید که روغن نامناسب به شما نفروشند.

 

من دوست دارم که روغن زیتون را روی سیب زمینی (تنوری) بمالم و آن را بخورم و اگر بخواهم بین این خوراک با کره بی نمک یکی را انتخاب کنم روغرن زیتون را ترجیح می دهم،

 

اگر مقدار کمی روغن زیتون بر روی لوبیا پخته یا انواع سبزی های تازه بپاشند و سپس مصرف کنند بهتر خواهد بود و برای آن که خوراکی از تنوع بیشتری برخوردار باشد می توان مقداری پنیر بی نمک نیز به آن اضافه کرد.

 

ما هرگز در رژیم غذایی مان نمک مصرف نمی کنیم. بهترین راه برای مصرف سیب زمینی ان است که ان را برشته (تنوری) کنند.

 

برای پختن سیب زمینی با این روش به این توصیه توجه کنید. سیب زمینی را به خوبی پاکیزه و تمیز کنید. پوست آن را بر ندارید.

 

روغن و چربی هم بر ان نریزید، بعد، سیب زمینی را در تنور یا اجاق و در دمای ۴۵۰ درجهٔ فارنهایت (حدود ۲۳۰ درجهٔ سانتی گراد) و به در ۲۵ دقیقه قرار بدهید.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

آسان دنت فورکافی رایان درمان نرم افزار مطب برفانک کافه داران خرید رپورتاژ خرید بک لینک مسواک بین دندانی ارتودنسی متخصص ارتوپدی زانو دکتر مهدی شهرستانی دکتر حمید روشندل متخصص ارتوپد فیزیوتراپی تهران بهترین متخصص ایمپلنت در تهران دکتر مهرداد فتحیان ارتودنسی ارتودنسی نامرئی در تهران دکتر سامان فلاحی متخصص ایمپلنت فیزیوتراپی پیشرفته شمیم متخصص پروستات