پورتال خبری, تفریحی, سبک زندگی, روانشناسی, سلامت, اخبار روز

گوشت قرمز خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد؟

0

گوشت قرمز و گوشت هایی که بطور مصنوعی عمل آورده می شود مثل فرآورده های گوشتی آماده شده می توانند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهند. ما در مجله اینترنتی زیگیل در مورد گوشت قرمز خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد، بیشتر توضیح خواهیم داد.

 

گوشت قرمز خطر ابتلا به دیابت

 

گوشت قرمز

 

به گزارش خبرگزاری رویترز پژوهشگران و دانشمندان آمریکایی می گویند:

 

افرادی که اغلب غذاهای سبک غربی چون سوسیس، کالباس، فرآوردهای گوشتی آماده، چیپس سرخ کرده، نان سفید، و شیرینی های آماده شده در بیرون را مصرف می نمایند،تا بیش از پنجاه درصد بیش از دیگر افراد که کمتر از این مواد استفاده می کنند، در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند.

 

به گفته پژوهشگران، مصرف بیش از حد گوشت قرمز و گوشت های مصنوع بعمل آمده نیز می تواند افزایش خطر دیابت را بالاتر ببرد.

 

بطور مثال، مصرف یکبار گوشت قرمز در روز تا ۲۹ درصد خطر دیابت را در فرد افزایش می دهد.

 

از سوی دیگر مصرف گوشت هایی که بطور مصنوعی پرورانده شده اند بیش از گوشت قرمز در افزایش خطر دیابت در افراد تا 40 درصد دخالت دارد.

 

بر اساس آنچه که در این تحقیقات بدست آمده، پزشکان به مردم توصیه می کنند که تا آنجا که ممکن است، کمترین استفاده را از گوشت های بعمل آمده بنمایند و گوشت قرمز را نیز تا حد امکان یک بار در هفته استفاده کنند.

 

گوشت قرمز

 

دکتر ترسا فانگ در گفت و گو با رویترز در این باره گفت گوشت قرمز و گوشت های بعمل آمده و دیگر مواد غذایی پر چربی به هنگامی که در دمای بالا طبخ می شوند،ترکیباتی را تشکیل میدهند که به احتمال افزایش خطر دیابت کمک می کنند.

 

در این تحقیقات که بر روی دو نوع از انواع دیابت بیشتر متمرکز شده بود نشان داد که نرخ افزایش این دو نوع دیابت تنها در آمریکا از مرحله خط قرمز نیز گذشته است،و از عوارض آن چاقی های بیش از حد و بیماری های قلبی و دیابتی بوده است که در آمریکا به شکل روزافزونی در حال افزایش است.

 

دانشمندان در طول 14سال، تمامی جزئیات مربوط به ۷۰ هزار زن را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.

 

تمامی این بانوان در زمان شروع تحقیق سالم و عاری از اختلال دیابتیک بودند.

 

در طول این مدت ۲۷۰۰ زن که از غذاهای آماده، و مقدار زیادی، گوشت قرمز مصرف کرده بودند دچار دیابت از نوع دوم شدند.

 

محققان در این مطالعه متوجه شدند: زنانی که از ماهی، سبزی، دانه های روغنی و میوه استفاده کرده بودند موجب کاهش خطر ابتلا به دیابت آنها شده بود.

 

رژیم غذایی مذکور به نام (PRUDENT) به میزان بسیار زیادی ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

 

مصرف بیش از حد گوشت قرمز احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می دهد

 

گوشت قرمز

 

پژوهشگران اعلام کردند مصرف بیش از حد گوشت قرمز خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد.

 

گروهی از پژوهشگران آمریکایی اعلام کردند افرادی که بیش از اندازه گوشت قرمز و سیب زمینی سرخ کرده، شیرینی و… استفاده می کنند، 50 درصد بیش از سایرین به دیابت مبتلا می شوند.

 

دیابت نوعی بیماری است که مبتلایان به آن به علت اختلال در ترشح انسولین یا واکنش نامناسب سلول های بدن به این هورمون به افزایش قند خون و عوارض آن مبتلا می شوند.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

آسان دنت فورکافی رایان درمان نرم افزار مطب برفانک کافه داران خرید رپورتاژ خرید بک لینک مسواک بین دندانی ارتودنسی متخصص ارتوپدی زانو دکتر مهدی شهرستانی دکتر حمید روشندل متخصص ارتوپد فیزیوتراپی تهران بهترین متخصص ایمپلنت در تهران دکتر مهرداد فتحیان ارتودنسی ارتودنسی نامرئی در تهران دکتر سامان فلاحی متخصص ایمپلنت فیزیوتراپی پیشرفته شمیم متخصص پروستات